October 17, 2011

Ridza Wedding @ Shah Alam...

Date : 10th September 2011
Venue : Mahligai,Seksyen 9 Shah Alam


Wedding...wedding...wedding...
Haiiiyaakk!!!pas raya tempoh hari tu ramai giler orang kawen...
Tak putus-putus jemputan kawen yang mama dan ayah terima...
Kadang2 tu dah tak tahu mana satu nak pergi coz at the same time kami pun ada plan sekeluarga...yang ni kena execute jugak sbb tempoh bersama yang kami ada hanyalah 3 bulan..jadi haruslah digunakan sebaik mungkin tempoh yang ada...


Tapi at the same time kami jugak cuba peruntukkan masa untuk orang lain jugak...
Especially sedara-mara yang kebetulan tahun ni berdoyon-doyon plak weddin sana-sini...
Tahun mengawan okay tahun ni...heeeeeeeeeee.....^__^


Okaylah...mama pun dah tak der idea nak taip apa kat sini...ahaks...first time ni kekontangan idea...apapun...jomlah tengok selected picas yang mama nak share kat sini...


As usual...pictures can show thousand things...


**My life diary which dedicated to my son...** 



Parents pengantin lelaki...
Aunti Rosnah and Unkel Rahman...

Rizqullah cover kepala sbb hujan...
Payung pakai tangan...
Classsss!!!....


Mata bertentangan....
Ehemmm...jangan tenung lelama yerrr....

Senyuman manis dari pengantin perempuan....

Sama cantik sama padan....

Ayah with one of X-MISC chief officer...
Yang mana adalah sedara kami jugak....


Okay...ini jelah selected picas yang ada,actually at the same day jugak ada member mama dan ayah kawen kat Seksyen 11,Shah Alam...kawan baik mama,auntie Marini call suh mama datang sana...tapi apakan daya...last minute invitation is not accepted by me...huhuhu...sorry sangat Mar...can't make it ke sana...lagi pun musim tu pun musim raya kannn...


Jadi pas wedding ni...kami semua konvoi reramai beraya ke rumah sedara-mara yang berada di sekitar Shah Alam...apapun,last drop is rumah kami di Kelana Jaya...


Kali ni hari raya is so wonderfull sbb mama cuba hidupkan balik sikap menziarahi antara satu sama lain...apa yang arwah angku ajar pada mama sebelum ini...mama cuba didik dalam Rizqullah...walau ramai kawan macam mana pun kita,saudara mara jugaklah tempat kita mengadu segalanya...


Okaylah....cukup dulu short entry pasal kawen ni..and mama have another wedding story to share soon...


Till my next entry...salam sayang buat semua..


Have a nice and beautiful day!!!

6 comments:

LYAfrina said...

comelnyer baju pgantin pompuan..kaler peach.. deko pelamin pon nmpak unik

dieha said...

memang sepadan pengantin....macam 2 beradik muka pengantin..

Ain Zulaikha said...

ramai gila kawin lepas raya, ain ni entah bila lah nak kawi yek hehehhe

yen(toka ziizokukuto) said...

betul tu kak,,kadang2 sampai tak tahu mana nak pergi,, :)

aiman fanboy k-pop said...

tengok org kahwin ase nak kahwin jugaklah..heehee..^^

Cik tikah said...

best tgok org kawen. hehehe..

 
Real Time Web Analytics