October 2, 2011

Sunyi di sini kerana...

Pada yang rajin menyinggah ke blog mama Rizqullah ni...pasti anda perasan yang blog ni dah tak berupdate dan mama pun x sempat2 nak blogwalking this lately...(ecececeh...macam ramai sangatlah nak baca blog mama ni kan...caaaiitt,podah cit...)

Maaf sangat sebab mama sangat-sangat sibuk kebelakangan ni sebab banyak sangat aktiviti yang tersusun disepanjang bulan 9 ini hinggalah bulan 10 nanti...fuuuhh,fully occupied masa kami sekeluarga...ini belum lagi masa dipenuhi dengan menguruskan hal pembelian rumah idaman kami...sangat teruja dan tak sabar rasanya nak duduk rumah sendiri tak lama lagi...mama dah excited nak deko rumah kami sekeluarga...rumahku syurgaku kannn...

Banyak yang ayah dan mama dah nampak nak buat apa dirumah kami nanti...**am so excited and looking forward on this,takut ada...seram ada...tapi happy sbb akhirnya ada jugak kami harta sendiri..walaupun hanyalah sekandang kucing je..jadilah kan daripada x der langsung kan...**

Okaylah...mama nak snapshot sikit je apa yang berlaku sejak dari Jumaat lepas hinggalah ke hari ni...too much of things happened...tapi mama tepek gambar2 je dulu...caption dan isi ceritanya...nanti mama ceritakan dalam entry2 yang lain...

Sebelum tu..jom tengok je antara apa yang berlaku sepanjang 2 hari ini...

Rizqullah...


Hasil kerja tangan mama Rizqullah ke nih??

Kenapa pulak ada bomba nih??
Apa terjadi???

Siapa pulak yang selamat bernikah nih??

Us with the newly weds...
Pak Long Izzaz and Mak Long Su...
Semoga jodoh korang berdua berkekalan sampai akhir hayat...
Bahagia hendaknya selalu...

Nak full coverage...next entry yer mama story...


Buat masa ni...layan dulu some selected picas yang ada...


Currently we were having our holiday,lepas kepenatan semalam kat Batu Berendam...now it's time to relax and spend my time with my loves one...


Tinggal lagi sebulan lebih je ni...ayah will be sailing back soon...


Apapun..setiap saat yang ada ini harus digunakan sebaik mungkin...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua..


Have a nice and beautiful day!!

2 comments:

umialya said...

lamanya tak tgk Rizq, besar dah ye

ajumohit said...

tahniah buat mereka, semoga berbhagia ke akhir hayat

 
Real Time Web Analytics