October 3, 2011

Syawal Pertama (Continued)

Sambungan je dari entry Aidilfitri Day 1...

Errmm...x der apa sangat yang meriah pun...rasanya sambutan hari raya kami sama sahaja dengan anda semua yang lain...berbaju baru,mengunjung sanak-saudara,bermaaf-maafan dan jugak dah tentu bergambar riang sekeluarga MEGA....dan di hari raya ini,wajiblah lensa camera bertugas keras merakamkan segala keletah sanak saudara...


Time ni je kan dapat berkumpul bergembira meriah begini...sbb biasanya memasing sibuk dengan urusan seharian bersama keluarga memasingkan...


Alahai...kali ni mama tak mahu cakap banyaklah...jom layan kejap apa yang mama sempat  captured dan edit untuk dijadikan kenangan di sini...dah macam diary plak tempat ni...tapi tak semua mama letak kat sini...


Dah...jom layan kejap antara gambar2 kami sekeluarga...

Sulha...another cheeckilious kiddos yang ada... 

 Rizqullah yang jual mahal on that day...
Semua hampa sebab x dapat nak bergambar dengan dia...
Sorry sangat ya korang...he's not in the mood plak... 

 Us...berposing kat Rumah Atok Klang plak..
Mama suka sangat dinding kat belakang tu... 

 Raya smile... 

 With Onyang and Nenek...
Family picture... 

 Kucing Raya...
Eh...x lah,kucing Nek Su Lis punya...
This cat weight is 5kg++...
Dah macam angkat baby bila angkat Tobby... 

 And this is Rizqullah fav...
Menggomol dan membuli kucing... 

Ini adalah antara aktiviti raya pertama kami yang lepas...tak banyak sangat pun activitynya...just meet sedara mara dan jiran tetangga...


Okaylah...dah,cukup dulu entry kali ni...mama nak siap2 packing dah ni...


Nak pulang semula ke Kuala Lumpur...cukuplah 4 hari berada di Melaka ni...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Happy Monday!!!

2 comments:

widiea azira said...

comelnye anak2 mama..

ctk said...

wah mama..cm meriah ajew rye...ct nyer rye kureng ckit..hehe...
ya allah ..bapak besar kucen tuh...msti bes peganggg.....eii geram..haha...


flying kiss for rizqullah..hehe

 
Real Time Web Analytics