October 15, 2011

Things that make us happy!!!

Fuuuhhh...seharian jugak mama tak update blog ni...
Maklumlah...life is so full with macam2 activity...
Ini pun curi masa tuk update...


Alhamdulillah...semalam dah selamat dah sign SNP of buying new house...
Syukur..another one step being made...

And this is the things that make us happy...


Our new living hall...
@Our new home...
@Our Casa Impian....
**Picture taken yesterday,masa valuer datang inspect rumah....**


Alhamdulillah...syukur,we are going to move to this house dalam masa lagi 3-6 bulan...hopefully by that time ayah is back here to help mama settlekan house renovation dan macam2 lagi...


Mood sekarang is happy coz akhirnya jumpa jugak dengan rumah yang berkenan and the price pun berbaloi-baloi....


Next plan is...leh buat adik ramai2 tuk Rizqullah...yipppie!!!


Okaylah...just a short one je hari ni...kami sekeluarga ada amanah nak dilakukan hari ni...
Mama ada job jadi dekorator bunga2an tuk wedding cousin mama...
Nanti mama share apa yang mama dah buat semalam...


Soooo...sorry if there no BW from mama Rizqullah tuk 2-3 hari ini...
tapi harap anda semua masih datang ke sini...


Till my next entry...salam sayang buat semua!!!


**I don't want HAPPY ENDING,I want NEVER ENDING..**

10 comments:

OneSimpleMother said...

congrats mas dah beli rumah sendiri. lepas ni boleh deko2 eric pulak ye.. :)

BabyIntan said...

Tahniah dear!!! Besarnya kawasan ruang tamu, bilik lain pon sure besar2 nie kan ;)

BabyIntan’s latest n3:

Arissa Di Zoo Negara!
My Barbie Doll!

KasihDariLaut said...

Tahniah kak sebab dah beli rumah sendiri.. Mesti seronok kan? Tak semua orang ada peluang macam nih.. tapi ini semua rezeki memasing kan.. hepi utk akak n hope ada rezeki untk saya suatu hari nanti... ye riz boleh dapat adik reramai pas nih

HaninFarshid said...

nice house...congrats dear :)have fun deko2 the house...hihi...nanti housewarming...jgn lupa jemput eh? oh! already e-mail u my hp number ;) take care...do keep in touch...

dey said...

Wow cantik nye 2 nd pix tu.....congrats......yeeeaaay house warming...

Mama Rizqullah said...

Kak Mas,

Thanks Kak Mas,akhirnya kan...bertemu jugak kami dengan rumah idaman...punyalah cerewet saya..huhuhu..

Itulah,dah mula mencari2 ni..nak pakai konsep apa kat umah..hiks...

Mama Rizqullah said...

Kak Intan,

X besar sangat pun...tapi cukuplah tuk keluarga kecik kami...tapi kalau tetamu nak datang ramai...

Mmg kena pasang khemahlah...huhuhu...rumah kecik je kak..ni je yang mampu...

Mama Rizqullah said...

Biana,

Terima kasih dear...tak jugak seronok nih...sbb duit banyak habis kat document2 tu..huhuhu...Namun tetap syukur sbb ada jugak tempat berteduh buat kami sekeluarga nanti...

Insyalla rezeki Biana tak lama lagi..banyak berdoa pinta pada yang Esa...

Mama Rizqullah said...

Hanin,

Thanks dear....small house je...tapi cukuplah kot tuk kami sekeluarga...

Insyaallah will invite you,kyra,new baby and farshid nanti...

Yup,received you mail...nanti I call u yer...heeee...currently a bit bz...

Mama Rizqullah said...

Yana@Dey,

Huhuhu...rumah kecik jez...tak mampu nak beli mahligai kayangan...uhuksss...

Insyallah ada kooooot house warming...tak sure lagi nak buat ke x...ahahaha...

 
Real Time Web Analytics