October 9, 2011

Weeehooo!!!Thank you Nuffnang!!!

Salam sejahtera semua!!!
Ewaaahh...bajet cam ramai bangatlah yang baca blog mama Rizqullah ni kannnnn...
**Perasan...dush..dush...diri sendiri...**


Alhamdulillah...syukur sangat2...
Dikala mama Rizqullah tengah risau2 pasal kewangan kami...
Allah swt buka jalan lain tuk kami....
Nak tahu kenapa mama Rizqullah tengah risau???


Bukan apa....kami sekeluarga dah mula mengorak langkah dalam melaksanakan impian kami..
Iaitu...memiliki rumah sendiri...
After months and years looking for the perfect castle for us...
Akhirnya berjumpa jugak yang mama berkenan di hati...
Walaupun lokasinya agak jauh dari bau ketiak uci..
Tapi mama redha jelah...anyway,I still dropping by Kelana Jaya to send Rizqullah and bibik situ...tak berani nak tinggalkan dorang dua kat umah...karang jadi apa2 plak...so,better berhati-hati kannn..zaman sekarang ni memacam hal...
**Kalau tinggal pun,mama akan install dulu CCTV kat umah...**


Okay...pause dulu citer tu..nanti ada masa mama citer pasal our little castle ek...
Sekarang ni tengah process jual beli...
Insyaallah ada masa...will share the process of buying house...


Tapi dalam entry ni mama nak share rezeki yang tak disangka-sangka...
Syukur...rezeki buat Rizqullah...
Bolehlah buat top-up susu dan pampers...


Hari tu masa mama masuk nuffnang and check account...
(Dalam seminggu yang lepas koooott...)
Yang ada dalam BE hanyalah ini...




Tapiiiiiiiiiiiiiiii.....
Semalam gatal plak tangan nak check berapa dah dapat...




Tengok2....ada 2 lagi BE baru....
Syukur sangat....ingatkan bila traffic dah mula merudum ni...
Tak derlah BE baru...
Sebab hari tu rasanya cam lama dah x der BE baru...
Anyway,thanks to Nuffnang for the new BE given to this blog...
I feel honoured to display the new advert in this blog...


Sorry for not updating so frequent as last time...
This time my time is fully occupied with a lot of things...
Fuuuhh...serious,being a career women,a mother,a wife and a elder daughter make my time is fully occupied 24x7....
Ini belum lagi masuk kengkawan....
I can't give my time to them also...huhuhu...
Maaf sesangat...hal families pun penuh di setiap minggu di kala ini...


Opssss...sudah lari tajuk plak...
Okaylah...insyaallah,will try t o update frequently after this...
Bersemangat woooorr...
Sbb BE banyakkan....harus gagahkan jugak ni update...


Dan ini adalah senyuman manis dari insan yang gembira dapat duit raya dari Nuffnang...
**Duit raya haji...advance sikit...ekekeke...**




Okay...dah cukup dulu entry kali ini...


Thanks again to Nuff for this BE...
Syukur...ada rezeki lain yang diberi oleh Allah swt...


Till my next bebelan and sharing info...


Salam sayang dari kami sekeluarga buat semua...


Have a nice weekend!!

4 comments:

Amyra Azhar said...

wahh..alhamdulillah rezki si comel rizqullah and mama nya! hee ;)

hanabunga said...

waah bestnyaaaa dapat BE lagii.hana teringin nak join nuffnang tp smp skrg xbuat2 hee

Mama Rizqullah said...

Amyra,

Alhamdulillah...rezeki si kecik sorang tu...mudah2 di murahkan lagi rezeki dia..aminn...

Mama Rizqullah said...

Hana,

Joinlah..mana tahu ada rezeki di situ..tak banyak sikit pun jadilah kannn...

 
Real Time Web Analytics