November 21, 2011

1 kereta RM 20????Cuci bersih punyaaa....

Hadoooiiii...dalam nak baik demam Sabtu lepas mama gigih lagi ni angkut camera amik keletah my 2 hero pujaan hati cuci kereta bersama...


Tapi hari ni mama sneak preview jelah dulu satu gambar je ekkk...


Hehehehe...


Nak full story...insyaallah sooooooonnn....


1 kereta RM20...
Cuci bersih punyaaaaaa...
Tapi bahagian bawah je...
Hehehehe....


Camnilah bila ada anak lelaki...dah tentu2 dia jadi BFF ayah dia kannnn....apa2 je boys and guys things dibuat bersama....tinggallah mama sengsorang sementara menanti dorang dua ni have fun....but its okay...mama harap dan berdoa 2nd child nanti adalah girl...ada gak mama peneman kannn..nak make2up,makeup ke...dress up ke...shopping ke...teman memasak ke...kira buat all the girl things togetherlah....bak kata uci,umur dah nak masuk 30...tapi masih gak perangai cam budak muda...opssss...


Huhuhu...Uci suka tau potong syok mama Rizqullah bila nak perasan muda sikit...huhuhu...that's only a number ...yang penting hati kena happy selalu,barulah dapat membina keluarga bahagia...


Haaa...itu dia,sekali lagi sudah melalut daaaaa....apapun,ketika sakit 2 hari ni...buat mama syukur akan kehidupan yang mama miliki ini...walaupun tidaklah semewah mana...semua cukup2 sahaja...tapi kami kaya sangat dengan kasih sayang dan gelak tawa bersama...this is the only things yang tidak dapat dibeli dengan wang ringgit...saling menjaga satu sama lain...sangat membahagiakan...


Okaylah...cukup dulu short entry kali ni...insyaallah,kalau ada masa nanti akan diupdate lagi...


Till then...salam sayang buat semua...


**Rajin anak mama kaaannn...walaupun selalu buat mama menjerit-jerit high pitch sbb marahkan kenalan dia...tapi dia tetap buat mama tersenyum dengan keletah dia...serius,siapa yang pernah jumpa mama Rizqullah...mmg x akan sah x melihat mama marah Rizqullah...sbb apa Rizqullah kena marah???...sbb dia sangat banyak akallll....ada je benda yang dia nak buat ala2 MacGyver....sangat2 menduga kesabaran diri seorang ibu kengkadang tu...tapi marah mama hanyalah dimulut,sebenarnya sangat sayang dihati...**

5 comments:

Pearl Kaz said...

ya ampun!! comel sgt rizqullah! hahahaha.. rajin dia tolong ayah dia cuci kete.. :) mcm mak saya slalu ckp pasal adik laki sy yg sorg tu.. dialah racun, dialah ubat.. hihihi.. marah cmne pun, marah sbb sayang.. ;)

Cik Nurul said...

comel la adek tu! ^^

Ungu Violet said...

bertuah mama ada anak yg comel & bijak..:)

c'axoera said...

cute!

ir yien 9897 said...

sangat comell.. adik baju biru taknak jual kereta tu kat akk :)

 
Real Time Web Analytics