November 14, 2011

Deejay Putarkan Lagu Cinta...

Hohoho...pada yang tahu...Jumaat yang lepas adik mama@Mak Ngah Rizqullah mengukir memori indah buat dirinya...bukan meminta tuk jadi popular mahupun glamour...tapi tuah sentiasa mendatang menjenguk dia....ini semua atas kerajinan dia sbb suka join mana2 contest yang ada...since blog ini pun citer pasal special memories...jadi haruslah mama nukilkan di sini...


This is one of Special Memories dalam keluarga kami...dan yang pastinya..Rizqullah leh tahu yang impian boleh jadi kenyataan andai kita berusaha...
**tak yahlah nak kipas2 orang..kalau mmg hak kita,akan menjadi hak kita jugak...this is one of mama's prinsip jugak yang arwah angku terapkan...samaada dalam kerjaya mahupun apa2 juga...if we are the best,we will be the best...**

Tapi hari ni just nak share sikit dulu...

Pendek kata sneak previewlah yerrrr...
and mama tulis apa2 caption simple2 jelah yer dulu...
Just layan dulu jelah yerrr...

Some of this picture mama dah share kat FB...
ada more to come...


It's on air okay...bukan main-main...
Really proud of you sis...
One of your dream dah jadi kenyataan..

Yeahhh!!i pun jadi busybody okay...
Sibuk ikut adik gi studio Era...
Dapatlah berborak and bergambar dengan Adi Fashla....
**ko hade??** 

My sis with Dina and Reza...
Sangat friendly dorang ni... 

I'm here....

Mak Ngah with Adi Fashla selepas habis bertugas...
Cewwaaahhh...'bertugas' lah sangat kaaannn...
Apapun,this is an experience yang tak akan mama lupakan...
Baruku tahu begini rupanya tugas penyampai radio...
Tidaklah mudah seperti yang disangka...
Yang pasti masuk konti je kena ceria walaupun ada masalah besar ketika itu..

Nak tengok lain...nanti2 jelah ek mama share...

Till then...salam sayang dari kami sekeluarga...

**Takziah jugak diucapkan pada kak Zaleha and family atas pemergian abang Ibrahim...Semoga Kak A'a tabah menghadapi dugaan ini...saya tahu kak a'a memang kuat...selalu kak a'a cakap camne saya leh hidup tanpa suami selama berbulan-bulan..kini akak plak menghadpai cabaran yang maha hebat dari saya...bersama dengan 4 orang putri lagi nak handle dan jugak kerjaya...semoga kak A'a tabah menghadapi dugaan Allah swt ini....We Loaners love akak...**


2 comments:

LYAfrina said...

bestnyer.. dpt pluang msuk konti radio.. dpt tgk keadaan sbnr..

My SweetPea said...

bestnyer!!!!

 
Real Time Web Analytics