November 11, 2011

Happy Ice Cream Cake to you!!!

Itu diaaaa...
Tajuk entry dah ala-ala macam tema lagu Ice Cream Cake Baskin Robbins kaaann...

Mesti sedapkan dan seronokkan kalau birthday di sambut dengan Ice Cream cake dari BR...bestnya rasa...sambil makan Ice-cream sambil makan cake...

Dan di sempena Birthday Rizqullah bulan September yang lepas...
Mama sempatlah beli Ice-Cream cake Baskin Robin buat Rizqullah...
Maklumlah...on last 15th September 2011 mama and ayah x sempat nak celebrate birthday Rizqullah...tak sempat jugaklah nak nyanyi-nyanyi...
"Happy Birthday to youuuuu...."
Buat si kecik kesayangan kami semua...


Since masa gaji bulan September yang lepas mama dapat bonus cun sikit...
Belanjalah anak kesayangan mama ni Ice Cream Cake Baskin Robins...
Selama ni dok dengar kat radio je iklan dia...
Pastu tengok kat TV...rasa sluuurrppp...sluuurrrppp jeee...


Kebetulan plak lepas mama balik kerja tempoh hari kami sekeluarga singgah kat Mid Valley...apa lagi tertiba keluar idea mama nak sambut Birthday Rizqullah special sikit dengan Baskin Robins...since masa tu pun duit mama tengah berkepuk-kepuk...laju je mama order cake tuk Rizqullah...


Alahaaaiii....tak perlulah mama explain panjang lebar sangat...as usual...let's picture tell the story lah yerrrr....

"Happy Ice Cream Cake to you..."
Ahaaa...ini kotak je...isinya...
Gambar bawah ni yerrr...

Taaarraaaa....
Nampak sedapkaaannn??? 

Okay...kena pantas sbb cepat sangat dia cair...
Bukak2 je terus letak "Happy Birthday"...
Pastu pasal lilin tuk Rizqullah tiup... 

Birthday boy yang excited sangat tengok ada cake cantik tu dia...
Tersengeh-sengeh suka bila orang semua nyanyikan...
"Happy birthday to you.."
tuk dia... 

Wajah excited plus happiness Rizqullah...
Camnilah agaknya wajah kita bila ada yang ingat hari kelahiran kita kan...
Insyaallah sayang...every year mama dan ayah akan sambut hari lahir mu... 

Yeaaayy!!!anak mama dah pandai tiup lilin..
(Actually dah lama pun pandai...saja je mama nak melebih-lebih...hikss..)
Wajah excited Rizqullah sbb akhirnya dapat gak potong cake...
Setelah hanpir seminggu lebih mama postpone birthday celebration tuk dia... 

Kalau dah sambut birthday...haruslah ada

Inilah hadiah dari mama dan ayah tuk Rizqullah...
Saja je beli yang murah2...sbb sekarang Rizqullah suka sangat 'mengemas'...
Huhuhu...jadi,beli yang murah sudaaahh...
Ini pun banyak toys yang dah hilang sbb Rizqullah suka buang and campak2 sana sini...
Huhuhu...soooo,as a result...kasi je toys murah2 sudah...
JIMAT.... 


Since sambutan hari lahir Rizqullah ini adalah adhoc je...ini jelah yang sempat mama captured...mak lang pun ada gak menembak..tapi macam biasalah ekkkk...mama malas banget mau copy itu gambar2 semua....


Tak salah mama Mak Lang pun ada capturred video ketika this adhoc and suprise birthday celebration nih...


Apapun..di pendekkan kat...it was awesome having Ice Cream Cake from Baskin Robins to celebrate birthday...memang sangat2 special..
Tak cayaaa???you can try by your own...mama yg jarang makan cake ni pun rasa..I have to try this..it's BR...hehehe


Okaylah...cukup dulu bebelan tuk di pagi hari 11.11.11 ini...malam sikit mama ada citer best mau share...tapi sneak preview jelah dulu kot...hehehe...


Till my next entry...salam sayang buat semua..


Have a nice and beautiful day!!

1 comments:

PurpLe LoVeR said...

wahhhhh seronoknya.....


happy birthday Rizkullah

 
Real Time Web Analytics