November 20, 2011

Hasil kerja tangan dan Halwa mata....

20.11.2011


What a nice date kannnn???
Selain 11.11.11...this one pun cantil gak tarikhnya...
Hari ni mama tak mo taip banyak sangat...entah kenapa this lately sangat-sangatlah malas nak menaip di sini...dah 2-3 hari tak berupdate blog ni...sempatlah buat spring cleaning sikit semalam...tapi still kemalasan melanda kembali...

Hari ni pun sama gak sebenarnya...

Jadi sebab kemalasan melanda mama Rizqullah...sila jamahlah mata2 anda dengan gambar2 hasil kerja tangan mama Rizqullah....

Layannnnnn....


Coklat Patchi buat si jelitawan....

 Cincin dan gelang dalam kelopak2 cinta....








Ada sesapa mau hire mama Rizqullah kaaaahh???

This is one of Mama Rizqullah passion sebenarnya....minat sangat nak buat2 benda2 ni...tapi nak buat camne...rezeki lain still ada...so,kenalah fokus pada yang satu ni dulu...lagipun ini pun minat gak dulu...boleh tak belajar degree in Maths...sudahnya habis belajar jadi programmer kat Maybank ni....this is what we say rezeki ada di mana-mana...tak semestinya kita belajar Maths kita kena jadi ala-ala cam Engineer,Researcher or apa2lah ek...Yang penting kena ada minat dalam apa yang kita lakukan...


Next apa yang mama nak buat ialah...sambung Master pulak insyaallah...tapi nak amik master dalam Banking since mama was in this line...so,this is best choice buat masa ni...tengok Mak Teh amik Islamic Banking cam senang je...hehehe....so,apa lagi mama Rizqullah...pasni dah duduk Shah Alam bolehlah sambung belajar balik....alhamdulillah...Allah swt dah susunkan yang terbaik untuk umatnya...semoga niat mama nak sambung belajar ni termakbullah hendaknya...nak tunaikan impian terakhir arwah ayahanda yang nak anak dia sambung belajar balik walaupun dah berkahwin...


Haaaaaaaaaa....kan dah panjang berjela menaip...apapun,we can dream as high as we want..but don't forget that dreams must come with effort if we want it to be true...


Dah..cukup2 mama Rizqullah yerr...syok plak kan menaip sambil diganggu Rizqullah..lagi Rizqullah kacau..lagi laju menaip...


Till my next entry...salam hari minggu buat semua...


Selamat beristirehat bersama keluarga anda...

6 comments:

ZuRaNaI said...

cantik la kak..berbakat btul!! hii

Shiela Latif said...

cantik lah mas...ada bakat...konpem laku pas nieh bz laahhh

Dalila Hamid said...

cantik la... kreatif..

Cik tikah said...

cantik! t cik tikah kawen nak suruh mama buatlah. boleh? hihih..

Tira Pengemis Maganda said...

cntik la...

Mama Rizqullah said...

TQ Semua...

Cik Tikah : Boleh kalau nak...^__^

 
Real Time Web Analytics