November 23, 2011

Izzaz & Sue Wedding@Melaka

Okay...sambungan lagi cerita pasal kawen....huhuhuu...dah ler sekarang ni musim orang kawen sana sini kaaannn...selari dengan percutian sekolah yang telah pun bermula...
Perrgghhh....boleh mama katakan...


I love when school is on holiday!!!


Sebab apa mama suka???
Sebabnya jalanraya semua kurang jam...hehehe...


Okay...bukan nak citer pasal school holiday mahupun jalan jamss yerr...
Mama mau sambung lagi entry terpendam lama ini...huhuhu...maklumlah masa tidak mengijinkan mama Rizqullah menaip banyak kat sini...nak edit2 gambar pun dah kurang masa sekarang ni....


Ada sebab sebenarnya mama Rizqullah kurang masa ni...tapi nanti2 sajalah yerrr mama Rizqullah cerita sama kalian semua...(eceeeehhh...bajet cam ramai sangatlah yang baca....sila sepak muka tu mama Rizqullah ooooii...back to the reality okay..)


Dah...dah cukup...cukup merepek meraban...jom layan dulu picas2 yang sompek mama Rizqullah captured during the wedding of Izzaz and Sue...on last 1st October 2011....
(Tak derlah banyak mana...bolehlah buat2 relax mata kejap...)

Pengantin bersama Ibu dan ayah...


With the familia...

 Mula bergerak ke rumah pengantin perempuan yang berada 
di belakang hotel penginapan kami... 

 Wajah ceria sang pengantin...
**cerialah ekkk...malam karang kena basuh periuk belanga bagai...**

 Itu diaaa...sama cantik sama padan....

 Cium tangan tanda hormat pada lelaki yang bergelar suami...
Mudah-mudahan korang dua bahagia selamanya...

 Senyuman bahagia...

 Kami bersama pengantin sebelum bergerak ke tempat holiday kamiiii...
Nak tahu mana kami pergi....
Tungguuuu....

Okay ini antara entry2 tertunggak yang ada dalam simpnan mama....pengantin pun dah lebih sebulan mendirikan rumah tangga...tak tahu dah ada 'isi' ke belum...keekekeke....harap2 sudah adalah yerrr...


Kak Mas sorry sangat ya pada Izzaz dan Sue...hari tu datang rumah kami semua tiada..insyaallah satu hari bertemu jugak lagi nanti...jangan serik ya datang rumah...oh,jangan lupa jemputlah housewarming kami nanti...


Kalau ada rezeki...ingat nak buat birthday Rizqullah sekali...semua dalam planning lagi...apapun,hope to meet you guys again yaaa...


Okay...dah cukup dulu entry tuk kali ini...till my next bebelan yang merapu bagai ni...


Salam sayang dari kami sekeluarga...


**MODE mama sekarang ialah moody giler okay...kadang2 tu rasa cam x mo respect je seseorang ni...giler bios tau dia...pilih bulu ketiak kaw,kaw dia nih...arrrgghh!!demmmmm...nak cakap kat sini sangat pun susah...ada plak yang membaca karang...cissss...**

0 comments:

 
Real Time Web Analytics