November 7, 2011

Jom tengok Drama "Kekasih Awal dan Akhir"...

Siapa peminat aktor dari Singapura Aaron Aziz...
Jangan lupa saksikan Drama "Kekasih Awal dan Akhir" di TV9...
(Ewwwaahhh...jadi promoter plak mama hari ni...)



Haaa...siap ada "Nora Elena" lagiii tu...
So...don't missed it ya peeps!!!
Siapa peminat2 Aaron Aziz and Siti Saleha tu...
Maybe leh redakan kerinduan anda dengan menonton cerita ini...


Jangan lupa temu janji anda...
Hari Rabu ini...(9 November 2011)...
Pukul 8.30 malam...
Di TV9...


Siapa yang ada Astro B'yond tu...bolehlah record citer ni...
Yelah,kadang2 x sempat pun nak tengok kaann...
Therefore...use the opportunity provided by Astro tuk record citer2 yang maybe kita akan missed out...


Nak buat sinopsis citer ni???errrmm...entahlah,mama pun x tengok lagi promo dia kat TV9...ahaksss...apapun,mesti menarik kalau Aaron Aziz yang berlakon...

4 comments:

||aLeaSaRa|| said...

hye sis slm petang dan slm hari raya aidiladha.owh kite dr smlm dah tgk gazette kat tv9,mmg tak sabarlah nk tgk.dan macam biasa,kalau sempat kite nak buat review hehehe.selamat menonton drama ni nanti ye :)

misTeaRed said...

xtgk pon....huhu

Mama Rizqullah said...

aleasara,

Okay tak citer dia??akak selalu tak tengok TV9...tapi esok ni mau gak tengok..sbb ada Aaron Aziz...hehehe...

Nanti Alea buat review yerr...tapi jalan cerita dia ala2 macam kuch-kuch hota hai gitu...

Mama Rizqullah said...

Miss Teared,

Belum lagi tayang dear..hari rabu ni kat TV 9

 
Real Time Web Analytics