November 18, 2011

Missing him...

It's been more than 24 hours dah mama demam...
Hari ni baru leh duduk and menghadap notebook kejap...

Entah kenapa hari ni sangat rindu dengan si dia ini...


Semalam dia tak kacau pun mama dia...
Langsung tak kacau mahupun sibuk nak duduk kat peha...
Seakan dia mengerti yang mama dia tak larat sangat...
Ingat nak amik dia awal dari Taska hari ini...
Tapi badan plak still tak larat...
Huhuhu...apapun,semua aktiviti hujung minggu ini dibatalkan...
Better rest kat rumah since badan masih lemah...

**Alhamdulillah...Dr cakap it's not denggi...demam biasa,tapi macam pelik je,kalau camtu kenapa tetiba demam panas nih sampai sakit kepala and sendi2???tak perlah...yang penting confirmed it is not Denggi tu pun dah syukur**

1 comments:

OneSimpleMother said...

ehem.. demam rizqullah nk dapat adekkah..? hehehe

 
Real Time Web Analytics