November 9, 2011

Penangan Drama Kekasih Awal dan Akhir...


Jangan lupa yer temujanji anda dengan Aaron Aziz dan Siti Saleha malam ini...
Telemovie 'Kekasih Awal dan Akhir' yang akan bersiaran jam 8.30 malam ini..
Di TV9 tau!!!

**Saja boldkan besar-besar!!!hiksss...**

Heeeeee...selain tu mama nak share jugak rupanya ramai yang dok cari pasal telemovie 'Kekasih Awal dan Akhir' ini...

Tak caya...cuba tengok berapa banyak hits yang kena kat blog ni...




Itu diaaa...penangan betul kaaann...
Banyak betul hits pasal telemovie arahan Aaron Aziz ni..
Apapun..kita tengok camne perjalanan kisah cinta 3 segi ini ya nanti...


Apapun...bagi mama dan ayah...
Si dia ini lah Kekasih Awal dan Akhir kami...
Ecececehhh...tak lah...semua anak2 mama dan ayah adalah kekasih awal dan akhir kami...kamu semua adalah segalanya buat mama dan ayah...





Okay..jangan lupa yaa..malam ni...
Semua peminat-peminat kipas susah nak padam Aaron Aziz...
Pastikan seat anda depan TV/LCD TV/LED TV yang banyak sangat inci nya tu...

Pada yang nak baca sinopsis citer yang ala-ala 'Kuch-kuch Hota Hai' nih...
Leh gi kat link2 bawah ni...


NurizSpace
CtHoney


Till then,selamat menonton semua...


**Pssstt...mama dah siap2 record kat Astro PVR...ekekeke...leh tengok banyak2 kali...**

0 comments:

 
Real Time Web Analytics