November 25, 2011

Pureen Warehouse Sale...

Pada kawan2 yang nak beli barang2 keperluan bay berjenama Pureen...
Bolehlah pergi ke Warehouse Sale mereka yang akan berlangsung pada  
3 & 4 December 2011 ini....

Soooo...better to don't missed it...
Sangat2 berbaloi sebenarnya kalau pergi...
Sbb dapatlah berjimat sikit kannnn...


Tak caya leh tengok pamphlet yang mama tepek kat blog ni....


Sumber dari ShoppingNSale

Pengalaman mama shopping kat sini....

First time pegi masa preggy...rasa seme benda pun nak rembat...sebab sangat murah...tapi yang paling banyak borong masa itu adalah pampers pureen...having baby masa tu rasa sangat berbaloi-baloi beli pampers yang murah...sbb baby 1-4 months banyak berak cam cirit2 tu...tapi seme ciput2 je..huhuhu...so,kalau pakai mamy poko...memang leh rabak poket yerrr puan2 semua...

Rizqullah start pakai mamypoko fully masa 6 bulan ke atas kot...tapi kalau kat rumah mmg pakai PetPet je,jalan2 jelah baru sarung itu MamyPoko...jimat okay...janganlah nak membazir-bazir sangat...anyway,pakai buang je pun...ingatkan mama nak pakaikan Rizqullah lampin je...tapi malas nak membasuh plak...huhuhu...

Sekarang ni pun still the same...gi skool mama bekalkan PetPet je...sbb every 3 hours kot cikgu tu dok tukarkan pampers Rizqullah...rabak tu kalau bekalkan MamyPoko...mau jadi MamyPokai camtu...huhuhu...

Hmmm....selain tu bila ada je Pureen Warehouse Sale ni...benda2 yang mama banyak borong is also wipes,pencuci botol dan sabun cuci pakaian tuk baby...mmg sangatlah bebaloi gi sini...serius is very value for your money...tapi kalau duduk jauh dari PJ nih...mama rasa kalau nak gi kurang berbaloi kot...apapun,tepuk dada tanya hati yaa...

Okaylah,..cukup dulu bebel2 mama Rizqullah pagi ni...insyaallah sambung nanti jelah ek...

Till then salam sayang dari kami sekeluarga...

Have a nice and beautiful Friday!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics