November 7, 2011

Wedding di hari raya...

Rasanya ramai jugak yang melangsungkan perkahwinan di musim raya yang lepas...lepas 1 syawal je berdoyon-doyon jemputan kawen dari kawan2 mama terima...(pssssstt...cuti sekolah hujung tahun ni pun sama gak...banyak jugak jemputan yang mama terima hujung tahun ni...alhamdulillah...)


Dan ini merupakan salah sorang member opis mama yang kawen...kira juniorlah,tapi sama je mama anggap,junior ke tidak tetap rakan sepejabat...


Since on the last 25.09.2011 hari tu,jadual kami adalah sangat pack...jadi kami tak sempat nak jumpa pengantin...jadi ini adalah sebagai bukti yang kami telah ke sini ya En Hafiz...alamak,nama isteri dia pun mama dah lupa...uhuksss...sbb isteri dia bukan satu opis...itu yang x berapa nak ingat...


Apapun...mama doakan kawan mama ni bahagia dan sentiasa dalam lindungan Allah swt selalu ketika melayari perkahwinan ini...


Macam biasa..tak meriahlah entry mama kalau x der gambar kaaaann...walaupun tak der gambar pengantin...sila jamahlah mata anda dengan gambar2 yang ada di sekitar majlis...

Hiasan meja beradap...
Simple and sweet je kaaann...
Yang penting fresh flower...

Cake pengantin...

Cik Avvy dan Puan Isha...
Avvy dengan mak dia cam adik beradik je kaaaann...

Pelamin yang menanti ketibaan pengantinnya...

Yeaaah!!!mama dan ayah sempat lagi camwhoring while waiting others sampai...
Ini adalah bukti kami telah ke sini...
**Ahakssss..pakai ayat Maria Tunku Sabri kejap...**

Ketibaan Puan Ratzuraini...
Insyaallah bakal neighbour kami next year...
Kami beli rumah berhampiran rumah Puan Ratz...
Nanti Rizqullah leh fren ngan abang Alfie...

Okay...ini adalah aktiviti kedua kami bagi hari 25 September 2011...next will be dot,dot,dot...(sila tunggu next entry yaaa..)...macam biasa,mama Rizqullah tak akan skip apa2...walaupun lambat tepek kat sini..yang penting all this memories are for Rizqullah to read and know...all this entry also shows that he had a wonderful life and had a lot of people who love him...

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice day off hari ini..pada mereka yang nak bergerak pulang ke Kuala Lumpur...

Have a safe journey peeps!!!drive safely and have rest bila penat...

0 comments:

 
Real Time Web Analytics