December 14, 2011

The BEST and WONDERFULL anniversary present ever!!!

First time mama nak share rahsia hadiah anniversary yang paling BEST and WONDERFULL ever adalah....


**Drum roll pleaseee...**


|


|


|


|


|


|


\/



Ini dia...setelah hampir seminggu demam due to viral fever...
Akhirnya mama dapat gak tengok dia senyum on mama and ayah anniversary day...
Sesungguhnya tiada apa yang terindah untuk mama dan ayah di hari ini sayang...
Melihat dikau kembali sihat dan tersenyum girang...

Seeing this BIG smile again dengan mata cepek cam mama...
(Syukur dengan kurniaan Allah swt ini...
sesungguhnya dialah HARTA yang paling berharga...)
Huhuhu...you look slim sangat my dear son...
Pasni balik umah makan banyak-banyak ek...
Sangat mencabar sekarang ni kalau nak bagi makan...
Mesti pasrah je cikgu2 kat Taska tengok Rizqullah yang boleh tahan nakal ni...
(Mama bukan nak puji2 anak mama yerrr...kalau nakal mama cakap nakal....)

Tapi perkara yang paling...paling berharga dan tak ternilai adalah....
Celebrating our anniversary together....
Bertiga di hospital...
Tiada siapa yang menggangu....
Walaupun tiada hadiah atau bunga-bungaan dari ayah buat mama...
Tapiiiiii.....ayah bagi mama balik dan berehat di rumah...
Meanwhile,dia yang jaga Rizqullah for 2 nights kat hospital...
Itupun dah sangat-sangat berharga dan tak ternilai sebenarnya...
Thank you ayah@Mr Hubby@En Redzuan...
Daaaannn ayah cakap dia nak mama sihat balik sebelum dia naik kapal lepas nih...

This is what happened on our anniversary night...
Fully family vacation and spending quality time together...
Kesiankan Rizqullah jadi mangsa bully kami...
Hehehehe...selalu sangat smack down mama...
Sekali-sekala mama plak smack down dia...
**Dah nama anak lelaki kaaannn...camnilah...ganas dan brutal...tapi apapun,dalam hati ada mama dia...**


Syukur sangat-sangat...
Rupanya inilah dia hikmah di atas segala-galanya...
Alhamdulillah...
Dapat jugak spend anniversary kali ni dengan En Suami....
Selalu dapat jambangan bunga dari kejauhan je....
Kali ni dapat cium tangan dia,hugs dan kiss dia sendiri....
Soooo...this is the best dan wonderfull anniversary present...


Looking Rizqullah kembali sihat dan spending my quality time with them...
(Kalau tak mama sibuk kerja je..huhuhu...)


Siapa kata material adalah segalanya...
Material adalah kayu pengukur kebahagiaan...
Salah tu...sebenarnya kasih sayang dan cinta antara suami isteri itulah yang paling utama...
Bila ada kasih dan sayang...dah tentu kita akan menjaga sesama sendiri...
Dah tentu kita akan merasa lebih bahagia bila ada yang menyayangi kita seadaanya kita...
Sooo...mama mmg tak harap apa2 hadiah pun dari ayah...
Sbb bagi mama adalah,spending my time with him pun dah cukup...
Sbb lepas ni 6 bulan lamanya lagi kami terpisah...
Semoga lepas ni Rizqullah tak sakit teruk lagilah..
Semoga mama kembali tabah dan berhati cekal menghadapi pelbagai dugaan...


Okay...dah cukup entry tuk kali ni...till my next entry...


Salam Ukhwah buat semua...

4 comments:

Ungu Violet said...

lamanye 6 bulan..

tahan rindu lah jawabnye..

take care..:)

♥AienNajwa♥ said...

lame 6 bulan..bdw sis, alhamdulillah..=)

Mama Rizqullah said...

Ungu Violet,

Alah bisa tegal biasa...6 bulan memang lama...tapi ada jugak rakan2 akak yang senasib...6 bulan tu minimun dia...it can go up to 8 months...

Walauapapun,selalu berdoa pertolongan dari Allah swt je selalu..insyaallah,semuanya akan berjalan lancar...

Mama Rizqullah said...

AeinNajwa,

Akak leh sengeh je dik...apapun,semua ni buat akak jadi independent...drive sendiri..jaga anak sendiri...

:-)

 
Real Time Web Analytics