December 12, 2011

Our 3rd Wedding Anniversary...

Adddooiiii...leh terlupa plak mama pagi ni anniversary wedding kami yang ke-3...
Baru je 3 tahun kami melayari bahtera perkahwinan ini rupanya...
Masih panjang lagi perjalanan kami berdua...
Tapiiii,alhamdulillah...sepanjang 3 tahun ini,semuanya indah sahaja tatkala En suami berada di sini...
Tipulah kaaaann kalau mama kata mama bahagia 150%....
Dah namanya pun perkahwinan,harus ada jugak bertekak and bertegang leher dengan En Suami....tapi leh kira ngan jarilah berapa kali je kami gaduh...kalau dalam setahun tu adalah sekali kooott...biasalah....kira okaylah kan gaduh sekali-sekala,buat pengikat kasih sayang lagi...

Tapiii serius hari ini mama sangat2 lupa tentang our wedding anniversary hari ni...
Sebabnyaaaa....

Rizqullah is still in the hospital...
Huhuhu....bila anak sakit..camnilah jadinya..
Mama pun lupa seme benda...sebenarnya mama pun tengah demam ni..
Malam tadi ayah halau mama balik rumah...
suh berehat coz tempreture mama 38.3 darjah celcius...
Soooo,malam tadi sampai rumah terus makan ubat dan Zzzzzz...
Pagi ni kepala still cam weng je..tapi life has to go on kaaannn...
Jap lagi nak gi hospital balik walaupun ayah tak bagi mama datang...
Huhuhu....penat yang amat mama rasa...rasa cam nak tido je lama2 sikit...
Cepat-cepatlah sihat sayang...mama dah penat duduk spital nih...
So,today we are celebrating our anniversary kat Hospital....
Huhuhu....kan best kalau Rizqullah leh discharged hari ni...

Apapun....mama happy dapat suami yang gila-gila kentang cam mama...
Dari zaman bercinta dulu...sampailah dah ada anak sorang ni...
We are still the same....gila-gila remaja....
And the best thing is mama and ayah is sekepala...
I've found my soulmate...
Tak caya....cuba tengok kat bawah nih....

Inilah yang berlaku bila suami isteri weng-weng cam kami...
Apapun...my life is more happier with you En Mohamad Redzuan...
Thank you for loving me and taking care of me...
Walaupun perkahwinan kita ini perkahwinan jarak jauh...
Terpisah berbulan-bulan lamanya...
Namun kesetiaan dan kasih sayangku padamu selalu membara dalam hati dan sanubari ini...
Semoga kasih dan jodoh kita kekal hingga ke akhir nafas kita berdua...


Okay..dah cukup dulu entry kali ni....mama nak siap2 gi spital balik nih...
Huhuhu...hari ni dah masuk hari ke-6 kami di hospital...
Tak sanggup dah duduk hospital....
Wahai tuan Doktor,bagi jelah anak saya discharged....kami dah penat nih....


Till my next entry...salam sayang buat semua!!!


Have a nice and wonderfull day!!

5 comments:

Tina Othman said...

happy anniversary, moga kekal ke akhir hayat

SeputihSalju said...

happy anniversary kak.. moga kak bahagia selalu dan dilindungiNya..

moga anak kak pun cepat sembuh...

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

thaniah kak

Shiela Latif said...

semoga rizqullah cepat2 keluar dari hospital ya mama :)

HaninFarshid said...

happy anniversary dear :)

semoga happy-happy selalu dan dimurahkan rezeki ;)

 
Real Time Web Analytics