December 13, 2011

Photo of the day!! : Mama LOVE you SOOOOO MUCHOSSSS...

Aduhaoiiii....yaya yeeee....
Dalam serabut-serabut ni pun mama leh lagi select gambar tu letak kat sini...
Huhuhu...really missed him tembam@berisi cam dulu...
Sekarang ni anak mama ni dah selim melim dah...
Kalah mama,tak yah dah gi slimworld dah...
Ni semua gara-gara demam seminggu...


Apapun,ada hikmah disebalik segala-galanya..
Kasih antara kita sekeluarga makin kuat....
Masa kita sekeluarga dapat dihabiskan bersama ketika di hospital...
Rizqullah dapat perhatian dari mama dan jugak ayah...
Syukur....betul pun ada hikmah di sebalik segala-galanya...
Selain tu...mama dan ayah pun dapat celebrate Anniversary sesama tuk tahun ni...
Selalunya x dapat pun celebrate sesama...
Sooooo....memang betullah things happened for a reason...


Kalau Rizqullah tak sakit,mungkin mama tengah berdukacita sbb ayah x der lagi di sini tuk celebrate anniversary...
Kalau Rizqullah tak sakit,mungkin mama dan ayah tak tahu yang kami adalah pasukan yang baik dalam menjaga Rizqullah...
Kalau Rizqullah tak sakit,mungkin mama tak tahu yang ayah mmg superb baik dan terbaik...
(Izinkan mama gi kerja while ayah jaga Rizqullah kat spital,thanks a lot sayang..)
Kalau Rizqullah tak sakit,mungkin mama tak akan tahu bahawa ayah sangat-sangat-sangat sayang kita berdua...


Apapun...mama nak Rizqullah tahu....
Walau apapun terjadi...



Mama sayaaaangggg Rizqullah banyak-banyak...
Mama LOVE you soooo muchosssss my little rascal...

Walaupun Rizqullah selalu buat mama naik angin...
Selalu loyar buruk ngan mama sekarang ni...
Tapi mama tetap sayang Rizqullah sampai bila-bila...
Rizqullah merupakan permata hati mama dan ayah...
Sejak baik dari demam ni,mama rasa Rizqullah dah macam mak nenek...
Cakap tak habis-habis...ada je benda nak ceritakan dan ditanya...


Memang hati kena tahap wajalah kalau nak melayan Rizqullah sekarang ni...
Thank you to ayah sbb sanggup delay naik kapal demi mama dan Rizqullah...
Satu pengorbanan yang Rizqullah kena tahu...


Okay,just a simple one je...pasni maybe mama nak tukar link blog ni...heeeeee...
Bukan apa,just nak komersialkan lagi URL link blog nih....
Tengok dulu camne...tengah difikir-fikirkan nih...


Apapun,till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!

6 comments:

Cik tikah said...

comel :)

HaninFarshid said...

cute happy family :)

Semoga rizqullah cepat sembuh....aunty rindu dengan rizqullah yang cheeky....

u take care tau,mas....

karen said...

urmmm , sedih ='( , btw adik harap rizqullah cepat sembuh ye kak =)

Mama Rizqullah said...

Cik Tikah,

TQ dear..errmm??apa yg comel??

Mama Rizqullah said...

Hanin,

Thanks dear...how are you??dah lama tak visit2 blog you and orang lain..seminggu kat spital x sempat nak baca2 blog...

U pun take care ya...update me ye bila u bersalin nanti..mana tahu ada kelapangan leh visit you and kyra...

Mama Rizqullah said...

Karen,

Adoii..ingat nama perempuan,sekali tengok gambarnya lelaki..

Apapun,terima kasih karen...:-)

 
Real Time Web Analytics