December 6, 2011

Photo of the day!!! : My cheeckilious son...

He always make me smile...
Even though he is in pain...
Tapi dia tetap senyum sokmo tuk mama dan ayah dia...



Nampakkan titisan air mata di mata kiri Rizqullah...
Huhuhu...semalam bawak Rizqullah gi jumpa Paed dia...
Rupanya anak kami ni tengah sakit yang amat..
Tapi still leh senyum dan menggembirakkan mama dan ayah dia....
Maybe dia tahu yang ayah dia nak naik kapal dah Sabtu ini...
Jadi harus menghabiskan masa yang ada dengan bermakna...


Malam kelmarin Rizqullah mengadu kat mama sakit telinga katanya...
Dan since mama tak sedap hati,mama ELkan diri semalam pagi tuk bawak Rizqullah gi hospital...jumpa specialist Paed dia yang dari dia lahir lagi...


Actually Rizqullah nearly seminggu jugak dah ni demam on and off...
Demam berserta dengan sakit mata dan jugak batuk dan selsema yang kedengaran macam Asthma...ditambah pula dengan sakit telinga sekali sebab virus dah attack telinga dia...aduuuhh,kesian sangat ngan Rizqullah...


Ni yang buat mama lagi berat hati nak lepaskan ayah pergi belayar this Saturday...dengan mama pun tak sihat dan Rizqullah sama...hanya Allah swt sahaja yang tahu apa dalam fikiran dan hati mama tatkala ini...yuppppsss...walaupun ada Uci dan adik2 mama di sisi...but it's still different...


Okaylah...x mo cakap bebanyak sangat...apapun,setiap perkara yang berlaku itu ada hikmahnya kaaannn...mama nak Rizqullah terus memberikan senyuman manis camni...okay sayang mama???


Mama and ayah will love you alwaysssss...
XOXO..:-*


Okay...dah cukup dulu...till my next entry..salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful day!!

3 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

ala tome tome . hehe :)

NUR AYNIE said...

comel...=)

Shiela Latif said...

alahai siannya dia...semoga rizqullah cepat2 sembuh ya...amin yarabbal alamin.

 
Real Time Web Analytics