December 3, 2011

Photo of the day!! : Oh!!Sweeeeeeeeeetnya...

Bukan mama nak citer pasal chocolate ke...
Pasal gula-gula ke...
Atau apa2 sahajalah yang berkaitan dengan makanan yang manis-manis yerr...

Just nak share photo of the day tuk Saturday nih...


Memory manis dan istimewa anak beranak ni...
Tido berjemaah ketika tengahhari...
memang tak sah kalau x buat camni...
Rizqullah pun dah ditrained kat skool tido tengahhari..huhuhu...


Just a week lagi je nih tinggal...
Next Saturday mama share gambar ayah tinggalkan kami demi tugas plak ek...
Gambar-gambar syahdu syahdan kami 3 anak beranak terpaksa berpisah...
Berbulan-bulan lamanya....


Semoga rezeki ayah dimurahkanlah hendaknya...
Harap permohonan kerja ayah di beberapa company tu ada good respond and feedback....
**mama sentiasa berdoa semoga ada yang terbaik buat kita sekeluarga...tak sabar nak ngandung lagi for 2 child nih...rumah pun dah nak dapat..bolehlah tambah new family member tak lama lagi...ameen...**


Dah...short one je tuk kali ni...Rizqullah pun dah bangun nih...dah,nak gi Pureen Warehouse Sale plak nih...


Till my next entry salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful weekend!!

1 comments:

deno said...

heeee.... sooooo sweet tengok rizq dan papa tidur bersama.... mama tak tidur sekali ke...

 
Real Time Web Analytics