December 19, 2011

Sibuknyerrrrr....

Ahaaa...tajuk kalau sekali baca boleh buat orang sentap kaaannn...
Macam mau cari gaduh pun ada kan tajuk entry kali ni...


Tapi tak derlah...
Tak der nak bagi sesaper sentap pun....
Dan tak yah lah nak sentap2 ngan mama Rizqullah yerr...
Mama Rizqullah memang jenis orang yang cakap depan...
Tak der cakap belakang-belakang...
So,terpulanglah yer camne mau terima...
Bagi mama Rizqullah baik cakap depan dari cakap belakang...
No back stabbing orang kata...


Okaylah...bukan mama nak citer benda tu sebenarnya...
Just nak share how busy I am...
Hari ni memang sangat sibuk sampai x der masa pun nak update di sini...
Sibuuuukknyerrrr sampai tak leh nak jenguk ke sini...


Biasalah...inilah rutin kehidupan bagi wanita bekerjaya cam mama...
Time pejabat fokus pada kerja2 di pajabat...
Di rumah plak masa tuk Rizqullah...
Rizqullah dah tido barulah taip2 blog kemudian save as draft...ekekeke...


Tapi hari ni awal sikit update...
Rizqullah tengah kusyuk menonton UpinIpin...
Selamat mama...


Apapun...walaupun sibuk camne pun...
Penat camne pun mama...
Bila tengok senyuman ini....




Semuanya hilang kapppuufffff....
Inilah dia penawar segala-galanya buat mama dan ayah...
Senyuman seikhlas dan setulus hati dari Rizqullah...


Hangau okay seharian tak tengok senyuman dia...
Terpisah 11-12 jam sehari memang buat mama angau kejap...
Camnelah ayah kat lautan sana kannn...
Mesti lagi rindukan....


Okaylah..cukup dulu entry pendek tuk kali ini...


Mama nak gi sambung buat bunga dip mama kejap...sesambil tu tengok anak ngan ayah spending their time together sebelum ayah naik kapal this X-mas(25th December 2011)...


After this next yearlah nampaknya baru mama ngan Rizqullah jumpa ayah balik...
Apapun,wajib spending all the time together....
asyik berkepit-kepitan lah selagi boleh ni...


Till then...Salam sayang buat semua!!


Have a nice day!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics