January 5, 2012

Calendar 2012...Custom made by U-Print

Bukan mama nak promo ke apa...
tapi ordering custom made Calendar dah jadi macam rutin akhir tahun mama...
Select picture to be keep in the calendar yang bakal di letakkan di atas meja opis mama dan jugak di bilik...


Tak yah lagi dah nak beli2 frame...
Gambar2 tu semua mama abadikan di dalam kalendar ni...
Selak2 helaian kalendar kalau nak tengok gambar2 lain bila penat kat opis..


Dan tahun ni mama pilih tema biru plak...
Entah nape teringin plak nak warna biru and tema cam childish2 sikit....
(Eheeemmm...mood nak buat baby@adik Rizqullah...ekekeke...)


Oh!!!mesti ramai yang nak tahu mana mama buat kalendar ni kan???
Click-click je dah siap...
Nak tahu kena scroll sampai akhir entry ni yer...
Mama sharekan kat mana mama buat family calendar kami ni...


Tapi sebelum tu...jom tengok dulu apa yang mama pilih untuk tahun  ni....

Cover calendar....
First page...
Haiiiii...mood nak ada baby baru dah maiiii dah ni...
Suka tengok orang ngandung...
bilalah mama nak ngandung balik ni??
Ayah...cepat sikit balik...nak buat baby comeeeeel nih...

Gambar pilihan tuk Januari 2012 ini...
Our family photoshoot kat Taman Jaya tempoh hari...
Januari ini...14.01.2012...
Is ayah birthday...huhuhu...tak dapat nak celeb ngan ayah..
Apapun ayah...Happy Birthday!!!
There is some suprise for you soon...

Gambar untuk bulan Februari pulaa...
Jugak di tempat sama...
Alaaa...senang citer...seme gambar2 dalam kalendar 2012 ni...
Adalah gambar family photoshoot yang mmg dibuat untuk Kalendar ini...
(Ko hade???)
June...
Gambar mama and Rizqullah je...
Sebab June adalah birthday mama...
Opsss...3 series sudah ke???
Apapun...kena maintain muda...

September pula adalah birthday Rizqullah...
He's turning 3 this year...



12.12.2012...
December...our 4th wedding anniversary...
Semoga jodoh kami dipanjangkan hingga akhir hayat kami...
Ameen...






Okay...itu jelah antara selected month yang mama nak share kat sini...


Nak tahu kat mana mama Rizqullah buat kalendar nih...
Meh mama storykan...
Tapi discount dah habis tau...masa mama order kalendar ni..
Rege dia adalah RM 20.00 per calendar...


Di mana???


Click atau google --> Uprint...


Anda boleh buat anda punya custom made kalendar di sini...ada bermacam-macam viriasi design calendar atau anda boleh jugak buat design anda sendiri..


Nak tahu apa lagi Uprint leh buat untuk anda...silalah ke website mereka...


Till then,salam sayang dan salam ukhwah dari kami sekeluarga...


Have a nice and beautiful day!!

3 comments:

Cik tikah said...

mcm best je :)

MUHD SHAH JEHAN said...

comel lor calender tu huhu =]

iizla said...

wahhh tahun depan nak buat jugak la..mcm best!!!

 
Real Time Web Analytics