January 27, 2012

Calm Friday...

Nothing much to say...

Kita layan gambaq jelah sikit hari ni yerr...

Lagipun esok cuti kannn...


Mama Rizqullah is still in the holiday mood lahhh...

Bunga orkid hasil tangan Uci Rizqullah....
Halus je orkid nih...
Dan ini adalah hasil tangan gatal mama gi cabut batang orkid nih kat Taman Orkid...
Heeeeeeee....

Rizqullah enjoyed main Ipad...
See ayah...dia leka dah main Ipad...
Sekarang ni kalau kat notebook mama pun Rizqullah gi touch screen tu...

Okaylah....dah short one je...mama tak ada mood nak berblog plak...

Apapun...pada mereka2 yang suka dok stalk hidup mama Rizqullah ni...
Hidup saya ni biasa je...tak der yang istimewa pun...
Percayalah...anda boleh indahkan hidup anda sendiri dengan cara anda sendiri..
Yang penting ikhlaskanlah hati dalam melakukan sesuatu...
Jangan ada sekelumit pun dalam diri rasa nak meriak dan menunjuk2...
Be humble all the time...

Insyaallah...anda boleh jadi bahagia dan gembira berbanding saya...
Lagi satu...bersyukurlah atas apa yang ada dalam kehidupan anda semua...

Dah...cukup dulu...tadi punyalah cakap x mo cakap apa2 kan...
Muahahaa..gatal gak tangan nak menaip...

Apapun..hati gumbira dapat gak jumpa kawan lama mama kat BNM sana...
Jakun kejap gi BNM,cafe diaaa...mak aiii..macam 5 star hotel...
**wink...wink..balik ni nak update resumelah...**

Till my next entry...salam sayang buat semua...

Have a nice weekend!!

2 comments:

Cik tikah said...

main ipad?? wah! wah!

Mama Rizqullah said...

Cik tikah,

Rezeki dak kecik ni...kecik2 dah ada Ipad..mama dia x der pun merasa cam tu time kecik2..hukhuk..

 
Real Time Web Analytics