January 13, 2012

Garden + Night wedding...(sangat superb!!!)

Entry yang dah sangat lama mama peram dalam harddisk jugak...
Puan Su pun dah uweeekksss...uweeekksss...dah sekarang ni...
Yeeeeaaayyy!!!Rizqullah akan dapat adik sedara@adik kupu-kupu...
Heeeeeeeee....
 
Okay..itu update terkini tentang pengantinnya(bukan tentang dhia yerrr)....
Tapi mama saja nak flash back baliklah the wedding yang superb nih...
Walaupun hujan turun di akhir majlis,namun majlis tetap berjalan dengan meriahnya...
Alhamdulillah...


Dan macam biasalah...mama Rizqullah memang malas nak taip panjang-panjang...
Let's the picture send the happiness we had during this ceremony...
So..dalam family Aklan dah tambah sorang cicit lagi...
Alhamdulillah...the family is growing bigger an bigger...

Dah...jom tengok selected picas yang sempat mama Rizqullah captured during this wedding ceremony...


Bersama dengan pengacara yang tak lekang dengan kontroversi...
Siapa lagi kalau bukan Azwan Ali...
Siapa dia dengan kami???
Biarlah rahsia...apapun,TQ cik wan sbb sudi gak nak layan kami nih...

Dan ini pula adalah gambar2 koleksi yang sempat mama captured...









Atuk and nenek angkat Rizqullah pun ada....
Ni seme geng haji sesama...
Alhamdulillah....majlis ini mendekatkan lagi silaturahim antara semua...

Adik pengantin lelaki...
Model gak ni...

The MC of the night....
Siapa lagi kalau bukan Cik Wan@Azwan Ali...
Uncle of the bride....

Pengantin lama yang x berapa nak lama...
Baru je 3 tahun bersama...
Still long way to go nih...
Tapi apapun...tiap2 hari ku jatuh cinta...
Sebelum pengantin rasmikan...
Kami rasmikan dulu...
Jangan marah ek Izzaz....



Ini dia pengantinnya...
Sama cantik sama padan....

Sekali lagi pengantin lama interprem denagn anak dia sekali...
Malam tu ada gak pertunjukkan bunga api...
Rizqullah pun excited tengok bunga api walaupun dalam hujan renyai-renyai...
(A bit spoiled due to the weather...tapi keseluruhan majlis went well..)

Impromptu tugasan menyiapkan buah tangan buat rombongan pengantin perempuan...
Rembat jelah apa yang ada....huhuhu...

Dan akhir kata...

Selamat Pengantin Baru buat Izzaz and Su...
Dari Kak Maslina,Abang Redzuan & Rizqullah...
Sorry tak sempat nak jumpa both of you after wedding hari tu...
Both of you drop rumah masa kami sekeluarga berholiday di Palace Golden Horses tempoh hari...(ini pun antara entry tertunggak...jalan2 holiday...)..

Insyaallah kalau ada masa will be visiting both of you nanti...
congratulation on the new baby coming soon ni...
Do take care Su ya...tambah lagi sorang cicit Aklan & Halimah...

Okay,dah cukup dulu entry tuk kali ni...insyaallah ada masa dan kerajinan mama sambung taip entry lagi...banyak ni entry jalan2 yang nak mama tepek kat sini...
Tak kisahlah kalau ada yang nak kata mama Rizqullah show off ke hape...
Yang penting the family time is spend together to the fullest and memorable....

Till my next entry,salam sayang buat semua...

Have a nice weekend!!

5 comments:

maszmadi said...

cantik lah pelamin tu, combination kaler dia pun cantik... suke suke

Marsha~ said...

perghhh.. memang malatops! dgn MC yg malatops... hehehe bride pun cun sangat!

Cik tikah said...

pelamin cantik sgt! cik tikah pun brngan nak kawen malam . hehe..

IntaNBerliaN said...

plamin dia sgt cantik!!

Anonymous said...

HAha..baru baca post ni...setelah hampir 2 tahun...thanks for the post and doa..thanks again - izzaz-

 
Real Time Web Analytics