January 14, 2012

Happy Birthday Dear Hubby!!!

Walaupun lautan memisahkan kita...
Walaupun dikau jauh beribu-ribu batu dari kami di sini...
Namun dikau dekat di hati...


Lega hati dapat mendengar suara En Suami dari semalam pagi hinggalah tengahhari ini...
Walaupun dia di Korea sana...
Namun talian telefon dan e-mail tak pernah lekang dari dia...
(tTQ Amos yang menjalankan tugas quite okay kali ni...ko tak ok aku call member aku kat IT MISC tu kasi terminate je itu server,bagi upgrade baru...opssss!!!)
He will do the best tuk contact wanita kesayangan dia ini di sini@isteri dia...
Selalu soklan pertama dia adalah...
"Dah makan sayang???"


Ish...soklan nak menggemukkan je tu...hahaha...
Tak lah,dia tahu kalau isteri dia ni tak makan atau miss soru...
Migrain+demam plus memacam lagi hal akan menjelma...
Itu sbblah soklan pertama dia adalah itu...
Maklumlah...kena jadi mama tinggal ni...
Kena sihat selalu tuk jaga & take care anak dan memacam hal lagi...


Apapun...syukur dapat be the 1st person wish Hubby Happy Birthday malam tadi...
Saja suh dia call tengahmalam sbb nak wish dia...


"HAPPPY BIRTHDAY!!!"
"Welcome to 3 series baby..."


Semoga panjang umur...semoga jodoh kami terus kekal hingga akhir hayat dan kasih sayang hubby@ayah pada kami semua kekal...dan macam2 lagilah...
(Hahaha...dah x serupa wish dah...serupa macam permintaan je kat dia...)
Terpaksa mama cakap camtu kat ayah...
sbb memacam hal plak mama dengar sal orang kapal  nih...naik seriau jadinya...
Apakah itu??P&C lah yerrr....

My love's one who celebrate his birthday alone kat lautan sana...
Apapun sayang...insyaallah will be seeing you soon kat sana...
Site visit pun jadilah yerrr...apakah suprise I nak bawak untuk you???
Tungguuuuu...apapun,Happy Birthday again to you...
.
And also not forgetting jugak...
All the 14th January Boys...

HAPPY BIRTHDAY TOO!!!!!

To atuk & atuk hussin(they were twins okay!!!)..
Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya... .


This is taken last year...
Sempatlah ayah celebrate birthday last year with atuk and atuk hussin...

Okaylah...kira sempat jugaklahkan mama update entry ni...huhuhu...walaupun a bit terlambat due to memacam hal...


Apapun...Selamat hari lahir jugak buat mereka yang menyambut hari lahir pada hari ini..


Dah...cukup dulu entry tuk kali ini...


Have a nice rest ya semua walaupun esok cuti...


**Weeeeee!!!!Dato' Lee Chong Wei menang tadi...walaupun mata mama silau tengok banyak sangat logo rimau...huhuhu....Tahniah buat Dato' Lee CH...semoga menang dalam Final nanti...semua rakyat Malaysia mendoakan kejayaan anda membawa nama Malaysia ke Dunia...**

3 comments:

echaRierie said...

Happy Belated B'day !
Amin3 utk semua wish akak..
:D

Cik tikah said...

happy birthday suami mama ! :)

Model Busana Muslim Murah said...

selamat ultah yahh n salam kenal..

 
Real Time Web Analytics