January 16, 2012

Happy Monday!!

Not so much to say today...
Hanya gambar pilhan hari ni menghiasi entry untuk hari ini...
Apa yang bermain dalam kepala mama Rizqullah hari ini???


Macam-macam benda...
Apakah itu???adalah yerrr...ayat skema dan bajet retis...
"P&C" atau "Biarlah Rahsia"...
Muahahaha....retislah sangatkan...
Dah...mailah cuci mata sikit yer...dah lama sangat mama Rizqullah simpan gegambor ni...
Saja gak tuk ayah bertambah rindu kat kami di sini...
Lagi-lagi bertambah rindu dengan anak kecil kesayangan kami berdua ini...
Yang semakin hari semakin matang...

Sekarang ni Rizqullah dah boleh jadi member borak mama...
Nak tahu apa yang kami borakkan malam tadi...
Jap lagi mama citer...nak tahu...kena baca akhir entry nih...

I'm always behind you my dear son...
Kata ayah....

Tak der kerja...
Suka shoot gambar dorang ni...

Can you see me??

Okay...itu jelah yer tuk hari ni...heeeeeeeeee...
Mama Rizqullah malas sebenarnya nak edit-edit gambar letak watermark bagai...
Huuhuhuhu...entah nape this lately seme pun malas...
Lagi2 bila pikir 6 bulan tu lagi nak mengharungi hari tanpa lelaki kesayangan saya itu...
Mencabar???


Fuuuuuhh...tarik nafas dalam2 and panjang2 yerrr...
setengah tahun okay berlalu macam itu je...(mengeluh)
Sib baiklah jugak mama ada teman-teman yang jugak senasib dengan mama..
Merekalah teman2 tuk mengadu nasib dan ceria cam biasa balik...


Apapun,Rizqullah pun jadi peneman mama yang the best...
Walaupun selalu bercakaran dengan Rizqullah sbb sekarang dia dah pandai tantrum and grumpy bagai...tapi bila dia good mood memang cam little angel je...

Lagi dah boleh jadi teman borak2 mama...
Selalu mama borak ngan Rizqullah bila nak tido...
Tanya dia nama dia siapa...
Nama ayah apa...
Nama mama apa...
Tapi malam tadi masa nak tido comel je dia...
(Ini pandangan mama Rizqullah je yerr...lagipun anak I kannn...)
Bila mama tanya nama mama apa??
Dia leh pegang bibir dengan jari montel dia sambil cakap...
"errrmmm,apa yerr??"
Mimik wajah plak tengah pikir apa nak jawab...
Ahahaha...Rizqullah...Rizqullah...

Buat mama happy je dengan keletah Rizqullah memalam hari...
Bila dah malu je Rizqullah suka hug mama...
Adoooiii...you really melt my heartlah my lil boy...
**Rugi ayah tak dapat tengok semua nih...Rizqullah is becoming more matured and cheecky this lately...walaupun selalu jugak buat I marah sbb ke'intelligent'an dia yang nak explore memacam...**


Okaylah.....cukup dululah yerr entry kali ini...insyaallah kalau ada masa nanti mama Rizqullah update lagi...


Till then...salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful Monday!!!

9 comments:

YaYaNsMuM said...

our kids is always our best theraphy,(^_^)

Mama Rizqullah said...

YayansMum,

Yup...that's really true...they are the best give from god...(^___^)

L said...

huhu kiutnyer..=0

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Mama Rizqullah said...

L,

Kucing tu kiutkannnnn....:-)

Nanti akak singgah yaaa...

Ungu Violet said...

cantik gambar riz..:)

Cik tikah said...

comel semua gmbr :D

syAzAnA said...

wah, sungguh comel! gerammmm

Mama Rizqullah said...

Ungu Violet,

Budak suka main air tu,sangat pantang..thanks ya..sbb singgah sini and drop comment.

Mama Rizqullah said...

Cik Tikah,

TQ adik...TQ jugak selalu singgah sini...:-)

 
Real Time Web Analytics