January 21, 2012

Meeting the angel for Auntie Nany and Uncle Boy!!

First and foremost...
Sorry for the late publishing this entry for you guys...
Kydamia pun dah besarkan???
 Dah nearly 4 months young dah...
Barulah auntie Mas ni nak cerita pasal kelahiran Kydamia...
The adorable Kydamia...

Apapun...okaylah kaannn..janji ada jugak....
Sekali lagilah mama Rizqullah sekeluarga mengucapkan...

"WELCOME TO WORLD Little Angel!!"

Semoga Damia akan membahagiakan mama dan papa ya sayang...
Terus buat mereka tersenyum dengan keletahmu sayang...


Dan macam biasalah...haruslah mama Rizqullah publish wajah little angel of Auntie Nany and Uncle Boy...kira kawan2 Rizqullah jugaklah...
Currently Rizqullah je sorang boy dalam group BIRAFZ ni...
Hmmm...kita berharap kat auntie wiwit dan uncle alfielah yer...
Dapatlah Rizqullah geng boy...


Okaylah...jom tengok apa yang kami sempat captured during visit to the Hospital...




INTRODUCING...


KYDAMIA...


Inilah dia anak kepada Puan Nany Ariffin dan jugak En Khairul...
BFF ayah and now isteri2 pun dah jadi kawan mama Rizqullah....

Relax je Puan Nany ni...
Walaupun c-sec...masih boleh gerak and jalan macam bersalin normal...
Wa caya sama lulah nany...

Rizqullah meeting the gals in the group...
Weee...lepas ni time main seme girl je keliling Rizqullah...
Waaahh...mama tak sabar nak buat BIFARZ gathering kat rumah kita nanti...
Mesti riuh will all girls....

The new papa in the house...
Tak per boy...
Practice make perfect...
Biasalah first baby..memang canggung sikit...
Lama-lama dah terror...

Okay...ini adalah antara gambar2 yang sempat dan rajin mama captured during our visit...haiiih,dah lama jugak tak jumpa dorang ni semua...

Rasanya lagi 6 bulan lebih lah kot kita baru jumpa...
Anyway,semoga korang semua sihat hendaknya...

Short one je hari ni...insyaallah ada masa nanti mama taip2 lah lagi kat sini...
Terima kasih sangatlah pada mereka yang sudi jenguk2 blog mama Rizqullah ni saban hari...
Walaupun x der entry baru...
Alahaiiii...x der apa pun yang specialnya hidup mama Rizqullah ni...
Sama je macam anda semua...okay...
Yang pasti I was blessed with a lot of nice and +ve people around me...
Syukur...walaupun adalah 2-3 yang -ve people...tapi macam mama belajar LOA(Law of Attraction)...just ignore je orang2 camtu...
Life is go on whether the people are in or not in my life...
Bak kata ayah...Yang penting KITA sekeluarga happy...
**Happiness**

Dah...cukup dulu...till my next entry lagi...
Salam sayang buat semua...

Have a nice long weekend break!!!

2 comments:

Marsha~ said...

Sedapnyaaaa nama dia....

Mama Rizqullah said...

Kak Marsha,

Uniquekan mana dia...:-)

 
Real Time Web Analytics