January 18, 2012

Motor Show@KLCC...

Tajuk cam best je kan...
Motor show kat mana plak ni???

**Ini adalah entry yang sudah sangat lama tertunggak sebenarnya...
Baru hari inilah rajin sikit nak taip entry ni...**


Sambungan dari entry Aquaria sebenarnya...
Since Aquaria is only nearby je dengan KLCC jadi...
Haruslah jalan2 cuci mata ke KLCC pulak...
Dan rezeki kami jugak kot hari tu...kebetulan pulak masa nak berjalan balik ke kereta...
Ada motor show kat fountain nearby taman KLCC....


Apa lagi singgahlah kejap tengok since Rizqullah memang minat tengok motorcycle nih...
Dan macam biasalah kaaannnn...
Mama Rizqullah memang malas nak bercerita pakai wording...
Jadi biarlah gambar2 ini mengexpresskan semuanya...


So...jom layan dulu gambar2 pilihan yang menampilkan kami sekeluarga...
**Ahaaakkkssss....**

Rizqullah and ayah...

 Pentas yang tersedia...
Ada banyak and macam2 halangan kat sini... 

The bikers are ready to performed...
Tapi sebelum tu kena interview dengan MC...

 One of the stunt yang buat mama jadi seriauuu...
Kalaulaaaaahhh...salah landing tayar basikal tu... 


 Keindahan KLCC di malam hari... 

Dan ada sikitlah video yang sempat mama Rizqullah captured....



Tapi sayang...time ni Rizqullah ketakutan plak...kalau tak tiap kali mulut dok bising je motor...motor...tapi bila dah depan mata terkesima plak dia...


Haiiihh!!!sabar jelah...akakaka...mulut je kata berani,tapi pengecut jugak anak mama ni...


Hari ni mama cuti sebenarnya....jaga Rizqullah yang demam rindu pada ayah dia..huhuhu...hampir every week jugaklah dia demam sekarang ni...tapi x der plak batuk and selsema..cuma badan je panas sikit...


Malam tadi dia dok bising minta tengok video dia with ayah dan jugak tengok gambar2 ayah...huhuhu...Rizqullah rindu ayah ya sayang???


Sabar yaaa...ada 5 bulan plus lagi ni...mama pun patah semangat semalam tengok Rizqullah sedih sbb rindukan ayah...rindu jugakkan ayah bawak Rizqullah jalan2 tempat best and pickup mama kat opis mama hari2...


Sabar sikit ya sayang...insyaallah sampai masa nanti kita sekeluarga akan berkumpul semula...kita doakan ayah selamat pergi dan balik dan jugak kita berdua juga selamat di sini ketika ketiadaan ayah ini...


Opssss...mama Rizqullah dah melalut plak nih...


Okaylah...pas habis je show ini,kami sekeluarga bergerak pulang...sekali-sekala spend masa kat KLCC ni memang seronok...paling seronok mama dapat makan mee kari yang rasa dia sama cam kat Sekolah Sri Aman dulu...rinduuu sangat zaman sekolah...


Dah...cukup dulu entry tuk kali ini...Rizqullah dah bising ajak turun bawah...dia nak tengok TVlah ni...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Salam sayang buat semua!!


Have a nice and beautiful day!!

1 comments:

Cik tikah said...

sjk berhnti keje, x jnguk pun kesana dh

 
Real Time Web Analytics