January 29, 2012

Sneak Preview : Karnival Karangkraf 2012...

KARNIVAL KARANGKRAF 2012!!

Cepat-cepat...siapa yang belum pergi lagi boleh gi hari ni yerrrr...
The event started from last Friday and will be end today(29.01.2012)...

So...pada penggemar novel ALAF 21 dan jugak majalah2 keluaran Karangkraf...
Baik hadirkan diri anda di sini...
Sebab majalah dijual dengan harga yang murah dan berpatutan...


Ada bermacam-macam booth yang menjual bermacam-macam barangan...
Dari Majalah keluaran Karangkraf,Novel,perkhidmatan U-print,jualan baju-baju dan jugak kereta...
Pendek kata dah macam pegi Jom Heboh tapi ni versi minilah....
Selain itu ada jugak show kat pentas utama dorang...
Mama pun x sure apa yang ada kat pentas...
Sbb lalu jekan....Oh!!tak lupa jugak ada demo2 hiasan rumah,gubahan bunga dan memacam lagilah...so,jangan lupa cari booth demo okay!!


Dan macam biasalah yerr...sneak preview gambar kami having fun di sana...
Relaxing diri jalan2 with Rizqullah dan all his dayang2...
(Ko hade???dayang 24-jam taaauuu...)

Dan ini antara yang kami lakukan semalam...
Camwhoring jeeeeee...

Mak lang teringin sangat nak bergambar dengan Mr S...
Atau lebih dikenali dengan Mr Sawoooo....

Rizqullah yang susah sangat nak bergambar sekarang ni...
Asal nampak mama pegang camera dan acu pada dia je..
Dah lari lintang pukang...
Pantang ke hape budak ni???
Tapi bila bergambar dengan mama dan ayah nak pulak...

And last but not least....
Mama pun confuse apa yang mak lang cuba amik...
Sudahnya blur gambar mama...
Dan yang jelas ada banner di belakang tu...
Haiiiihh....(mengeluh,penat je posing tau...)


Okay,pada sesiapa yang nak pegi...silalah yer...dozo,dozo...tapi bewarelah yer..parking adalah sangat-sangat-sangat terhad dan terpaksalah anda parking jauh2 sikit...dulu leh gak parking dalam kawasan dia....tapi itulah,kali ni selected jelah kot yg dapat masuk...apapun,sangat penat jugaklah sbb kena jalan jauh and sangat tak praktikal bagi mereka yang ada anak2 kecik...


Apapun,we still having fun and boronglah beberapa majalah yang mmg nak sangat beli...


Dah,mama nak bersiap ke opis plak ni...esok sesiapa yang bergaji RM3,000 ke bawah bolehlah amik borang SARA 1 Malaysia di bank2 yang menjadi agennya ya...
Anda bolehlah jugak dapatkan borang2 tersebut di Maybank,CIMB,RHB dan jugak BSN...
Untung jadi orang Malaysia ni...itu pun x bersyukur gak lagi sesetengah pihak tu...
Pasal benda nilah mama kena kerja...
Nak tolong rakyat sangat...terpaksalah ada yang kena kerja hari ni...
Sobs-sobs..kesian Rizqullah...


Apapun...pada semua...bersykurlah kehidupan di negara kita ini sangat-sangat aman...
Kita masih lagi bebas berjalan ke sana ke mari di negara Malaysia ini...
Kita bebas melakukan apa sahaja di sini...
Dan paling penting kita semua boleh mencari rezeki yang banyak di sini...
Jadi bersyukurlah sebelum semua nikmat ini ditarik...


Till my next entry...salam sayang buat semua!!
Insyaallah nanti mama buat full entry yer pasal Karnival ni...


Have a nice Sunday everybody!!!

2 comments:

Cik tikah said...

beraninya ambik gmbr dgn ular. geli!!!!

Mama Rizqullah said...

Cik Tikah,

Itulah...akak pun x berani..geli yang amat...

Rizqullah lagilah...dari jauh dah takut..

 
Real Time Web Analytics