January 9, 2012

Speechless Monday!!

Tak tahu nak cakap apa...
It's just a speechless Monday for mama Rizqullah...

Jadi gambar jelah yang menghiasi entry di pagi Isnin ini...



Rindu sama orang laut saya...
Dah masuk minggu ke-3 kami berpisah...
Ada lagi 5 months plus more to go!!!
**Psssstt...dear,nak bear camni lagi...another additional collection bleh??**

Terima kasih pada Jem pagi tadi...mama Rizqullah tengah berehat kat rumah sekarang ni...huhuhu...mesti banyak blog-blog yang menceritakan tentang perhimpunan 901 dan jugak keputusan mahkamah atas pertuduhan liwat DS Anwar Ibrahim dengan Saiful tu kannn...apapun,semoga Malaysia terus makmur.

1 comments:

Cik tikah said...

lamanya x jumpa husband mama. kalau cik tikah, mesti rasa rindu teramat =.='

 
Real Time Web Analytics