January 12, 2012

Tak Sompeeeekkk!!!

Ahaaaaa!!!mama Rizqullah kesibukan tahap maksima ni...
Rizqullah demam...kerja melambak kat opis...
(missed launching SARA 1 Malaysia kat PWTC tadi...siap bagi invitation card nama mama Rizqullah lagi...huhuhu...
Tak per,anak lagi penting...)

Pendek kata nak kata...

Tak sompeklah nak buat memacam...
Ini pun update in the hurry...
Buat suamiku yang dilautan sana...
I NEED YOU!!!
RIZQULLAH DEMAM LAGIIIII....


Walaupun dia demam...dia tak derlah meragam sangat...
Cuma nak melekat je ngan mama...huhuhu..anak mamalah katakan...


Dalam Rizqullah tengah demam ni...
mama tetap nak letak muka dia yang comel di hati mama dan ayah kat sini...
(Sukahati mak yer kalau nak letak gambar sesape pun kat sini...nak kata anak sendiri comel pun HAK mama and ayah dia yerr...)

Rizqullah celebrating nenek's birthday kat Taman Tasik Shah Alam...


Hmmm...nanti ada masa kita drop by rumah nenek & atuk ya sayang...mesti nenek & atuk missed Rizqullah jugak...siapa lagi penghibur hati mereka kannn...apapun,air dicincang tetap takkan putus...


Okay...dah,short one je tuk malam ni..nak gi makan malam sat...sesambil tu nak layan citer Korea Scent of Women kat One HD dengan budak demam kesayangan saya nih...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice night!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics