January 6, 2012

TQ Auntie Ita!!!

Punyalaaah lama mama simpan benda ni..ehehehe...
Terkepam lama dah...Auntie Ita pun dah berpindah tempat kerja...
Dah selamat di BNM sana...mama je masih setia di sini bersama Auntie Nani...

Tapi apapun,the memories still remains tau Aunty Ita...
All the good times that we have together...
Gelak2 time lunch hour with memacam story...
Apapun,kini itu semua jadi kenangan terindah yang tak mungkin akan dilupakan...
Insyaallah...ada rezeki dan jodoh kita ketemu lagi nanti...


Dan entry ini sebenarnya nak mengimbas kembali salah satu kenangan terindah with Auntie Ita...right just before dia berpindah ke BNM...(ayat cover line nih...)
Tapi kenangan ni more untuk Rizqullah lah yerrr...
Kenapa untuk Rizqullah pulak???


Jom tengok dan baca entry cerita bergambar dari Mama Rizqullah...
Macam biasa biarlah gambar yang menyampaikan segalanya...

Lots of smiley....
Rasa-rasa leh teka tak apa dalam dia????
(shhhh...auntie ita,jangan komen kat sini...ahahaha...piappp karang tangan tu...ekekeke...)

Kad Ucapan dari Kak Ira dan Hana...
Aweks Rizqullah...opssss....

Berusaha bersungguh-sungguh nih..
Ayah nak tolong pun Rizqullah tak bagi....

Taraaaa...
Apakah itu???
Nak tahu apa auntie Ita bagi Rizqullah???
Scroll lah sikit yer...

|

|

|

|

\/

Waaaahhh....car toys...
Siap dengan track dia sekali....
TQ Auntie Ita...

Ayah helping Rizqullah...
Asal ayah dah siap pasang...Rizqullah tolong runtuhkan balik...
Huhuhu...


Again...mama bagi pihak Rizqullah yang belum tahu cakap sepenuhnya lagi mengucapkan 
"TERIMA KASIH"
Buat auntie Ita,Kak Ira and Hana
for the present...
Really appreciate it so much..


Okay...akhirnya publish jugak entry ni...punyalah lama mama simpan entry ni...next sambung lagi hari-hari indah kami ketika ayah ada bersama kami...seronok jugak imbau balik semua aktiviti kami sekeluarga tika ayah ada tempoh hari...senyum sengsorang mama bila pilih2 gambar2 nak letak kat sini...


Melihat kemanjaan Rizqullah dan ketekunan ayah melayan setiap kerenah Rizqullah...I'm so blessed to have this sweet mini family...syukur,Alhamdulillah...


Dah...cukup dulu entry kali ni..insyaallah jika di izin masa dan punya kelapangan...mama taiplah entry2 tertunggak yang melambak2 tu..entry jalan2 makan angin pun ada banyak ni...


Till my next entry...salam sayang dan salam ukhwah buat semua...


Have a nice and beautiful day!!..

2 comments:

Cik tikah said...

bestnya dpt hadiah :)

Ita said...

nak comment tp takut nnt kena piapp!! hahaa.. tp ade chef wan kesah? keke.. Mas, glad to know that rizqullah like that toy.. siyes sgt2 blur nk memilih present utk boy almaklumla anak ita dua2 pompuan..hehhe..:) enjoy dear rizqullah..:)

 
Real Time Web Analytics