January 30, 2012

Upah potong rambut???

**Sambungan entry pas potong rambut hari tu...**


Dah penat dating sarapan pagi...then gi potong rambut...
Now it's time to have fun pulaakkk...
Weeee!!!!Inilah part yang paling Rizqullah suka...
Main Aiiiirrr!!!
Sib baiklah ada pool yang besar kat umah...
Boleh gak ayah join sekaki dalam pool tu...ahakssss...


Dan ini adalah aksi dua beranak yang syooook sangat main air sesama...
And mama tahu Rizqullah is missing all this momentos kannn...
Pak Su pun dah start keje sekarang...
So,tak der guys yang nak layan Rizqullah kat umah main air dalam pool...
Sabar ya sayang...nanti bila Pak Su free kita bukak pool...
Leh mandi-manda main air ngan pak su pulak yerrr...
Lagi pun hari tu mama dah bawak Rizqullah gi mandi laut kat Bagan Lalang kannn...


Apapun...ada sesuatu yang menanti tuk Rizqullah yerr...
Sabar itu separuh dari Iman yer sayang...
Don't worry ayah dah suruh mama belikan something tuk Rizqullah main while ayah is not around nih...
Insyaallah ada masa nanti mama gi beli...currently mama agak kesibukkan sikit...


Okaylah...x mo panjang sangat tapi intro...


Jom layan dulu antara gambar kenangan teristimewa Rizqullah dan ayah...
Mama mana???mama jadi tukang amik gambar jelaaahh...

Ayah dan anak...

Main jentik-jentik air...

Anak ayah!!
Manjanya Rizqullah ngan ayah...
**Huhuhu...mama plak yang dah sebak nih...Acaner nih??**

One of mama's fav picture...
Rizqullah manja ngan ayah...

Weeee...syooooknya dia...
Mama plak rindu tengok Rizqullah happy camni...

Splashing away water with ayah!!!

Kucing ni pun nak join sama ke???
Hahaha...ke dia pelik tengok anak beranak ni dalam kolam...

Ini antara aksi manja dua beranak yang buat mama sebakje....keakraban anak dan ayah ni memang sangat jelas kann...inilah antara sbb ayah nak anak lelaki dulu...alhamdulillah,impian ayah tercapai...adalah teman tengok bola,main game kan ayah??
Selain itu Rizqullah pun jadi bodyguard mama bila kuar...
Ayah nak Rizqullah jadi mama's best friend...
Sbb bagi ayah,lelaki lebih baik dalam take care mama dia...


Apapun mama tak kesah sebenarnya...lelaki ke pompuan...asalkan sihat dan cukup sifat dah cukup untuk mama...asalkan anak2 mama membesar dengan sihat dah cukup bagi seorang ibu...kalau ada yg lebih tu...adalah extra credit..


Errrkksss...dah start melalut nih...okaylah,dah cukup dulu entry tertunggak ni...mama nak sambung kerja ni...release tension jap...memacam kena pikir...


Apapun...semoga hari ini menjadi hari yang lebih baik dari semalam...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!

2 comments:

Salina@IbuAqil said...

Amboi!!! Sakan deme main air... ;)

iizla said...

besarnya pool. ayah pon boleh masuk main air sekali

 
Real Time Web Analytics