January 31, 2012

Visiting Yaya@Alya@Princecourt...

Dah lama sangat mama & ayah simpan gambar2 bezday yaya...
Dan dah lama jugaklah mama yaya minta DVD tu...
Taaapppiiii...tak sampai2 jugak DVDnya...

Tapi itulah...bila kami tahu yaya still dalam hospital dekat seminggu...
Mama terus ajak ayah to visit Yaya...
Lagipun bila masa lagi kami berpeluang dapat jumpa macam ni kan...
Sesambil tu sempat jugaklah mama call kak win@mazuin tuk join visit yaya kat Princecourt...
Terima kasih kepada FB...sbb melaluinya lah kami tahu yang yaya kena denggi...


Dan macam biasalahkan...pasti ada gambar2 jalan2 berjumpa rakan2...
Sebagai kenang-kenangan...kita tak tahu...
Esok lusa giliran kita pula ke yang menjadi tetamu Allah swt selama-Nya..
Jadi gambar2 ini lah semua kenangan yang ada...


Dah...jom layan dulu selected picas yang sempat mama amik during our visit seeing yaya and her family... 

Baby Rayyan...
Elok je duduk dalam carrier tu...


Kak Win@Mazuin yang gigih membawa 3 anak dia bersama...
Inilah baru supermama!!!
Driving with 3 kiddos adalah sangat hebat okay...
Kalau takat satu cam mama belum tahap super lagi...
Baru tahap ong kedek kedek je...

Mama Yaya yang ceria walaupun penat...
Terpaksa bertugas jugak...
Tapi puashati kan Nurul...dapat kejap2 tengok anak di bilik kan??


Kakak Nurrin...

Cik Adik Yaya yang sakit kena demam denggi...
Tapi sekarang dah sihat kannn...
Dah dapat adik baru pun..
Mesti best kan yaya ada adik buat teman main sesama...

Syok beborak bila dah ramai2 ni...
Hehehe....sekali sekala bertemu kann..
Harus banyak yang nak update...
Lagi2 ayah Rizqullah dan papa yaya...
Banyak benda nak sharekan...

Muqri macam dah bosan je yer sayang??
Tak habis-habiskan kami semua berborak...
Ekekeke....

Dan sebelum balik...
Gambar kenang-kenagan...
Entah bila lagi dapat berkumpul macam ni lagi...

Tak lupa jugak kaum ayah pun sama yerr...
Kerana merekalah isteri-isteri berkawan & berkenalan...
Semoga ukhwah dan ikatan persababatan ini kekal selamanya...

Dan sebelum balik...sempatlah mama capture satu je gambar hospital Princecourt nih...
Memang cantik tempat ni...
Tapi agak jauh di tengah bandar...
Hospital ni pun salah satu Maybank panel...
Tapi ayah cakap untuk kami adalah sangat jauh...
bagi mereka yang tinggal dekat2 ngan KL dan sanggup mengharungi jalan yang jam saban hari...
Bolehlah ke sini...it's quite peacefull lah kot kat sini...
Rasa cam duduk hotel je...

Tak caya..tengok jelah lobby dia yang sempat mama amik...



Very the like-like hotel kannn???
Hahaha..habis bahaya mama jahanamkan...
Apapun...it's very relaxing duduk sini sebenarnya...
Sangat sesuai bagi sesiapa yang nak bervacation di hospital...
Ahaaaaksss...
Apapun...satu effort yang bagus untuk buat orang ramai tak terasa seperti di dalam sebuah hospital pun...

Okaylah...cukup dulu...mama nak tido nih...
(taip di malam hari pastu save dalam draft)

Till my next entry...salam sayang buat semua!!!

Have a nice day!!

1 comments:

YaYaNsMuM said...

Teringat pulak duk Kat Gleneagles sebulan...biar spital tu nmpk heaven, tp rumah jugak yg kami rindui...huhu

 
Real Time Web Analytics