January 11, 2012

Wedding planner plak derrrr....

Itu diaa...mama Rizqullah sudah gatal tangan buat wedding planner plak...
(I memang suka mengarah-arah orang ni...hahaha...sukalah sangat...)
Apapun,itu bukanlah kerja mama Rizqullah yerr...
Penat okay kalau jadi wedding planner...
To make sure semua was in order and nice to see...
Dan yang paling penting tak mahu ada masalah-masalah yang menggangu ketenteraman majlis...itu yang paling penting...


Tapi mama Rizqullah tak lah jadi wedding planner...
Tapi wanna be wedding planner je...hiksss...
Apapun...bak kata pemenang masterchef Malaysia...
Kita kena kejar impian kita walaupun orang kata@mengata memacam kat belakang..
(Part yang mengata tu mama tambah...akakaka...ada yg terasa ke???lantak ko...)


Apapun,this is antara benda yang mama Rizqullah minat to do...
I love to see beautiful things around me...
Jadi bila buat benda yang mama suka...
Memang lagi bersemangat...
**Rindu dapat fresh flower from En Suami...
Rindu dia manjakan saya seadaanya...
Alhamdulillah...syukur berada bersama dia selalu...
Haaa..tertiba...**


Okay....dah,mama tak mo cakap banyak entry kali ni...silalah lihat some of mama hand work(kerja tangan) mama Rizqullah...(jahanam bahasa eden buat...)

Hasil kerja tangan mama Rizqullah...
Bunga di tangga...

Ini bukan yerrrr...saja nak tunjuk pelamin dia yang sweet and harmony sangat...
Sponsor okay dari Azwan Ali punya kawan...

Ini adalah hasil kerja tangan mama Rizqullah jugak...
Love is in the air....

Ini jugak....mama Rizqullah punya kerja...


Sempat lagi posing time kerja...
Thanks Hubby for always being beside me...
Giving me extra hand when I need it...
Everyday I falling in LOVE with you...

Busy like a bee...
Sib baik ada suami yang selalu berada di sisi membantu...
Ada adik2 and saudara mara yang lain tengok2kan Rizqullah...


Okay...ini antara aktiviti mama Rizqullah...bila ayah ada mmg jadual penuh je...time tu jelah mama Rizqullah rajin ke sana sini...time ayah tak der jalan2 gak...tapi lebih malaslah,sbb separuh jiwaku hilang ke lautan sana...pastu boring okay bila jalan2 sorang2 ngan anak je...huhuhu...


Insyaallah,nanti mama share kemeriahan wedding ni plak yer...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


**ppsssttt..pada stalker dan yang suka buat citer memacam tentang mama Rizqullah...
Ada aku kesah beb...you are NOTHING to me lah...anyway sudah-sudahlah weiii kacau hidup orang lain...orang tak kacau hidup ko pun...kenapalah nak pura2 baik ngan orang tapi belakang bukan main lagi ek...anyway,apapun yang kamu lakukan...saya ucapkan terima kasih...semoga anda bertemu sinar  bahagia dalam hidup anda...ameen**

7 comments:

iizla said...

cantiknya gubahan bunga mama... lawa2 semua!!

Anonymous said...

salam pn. marsha,

got to know that your son went to Salsabila nursery..i google dapt ke blog u ;) i am looking for a place for my baby zahraa..is salsabila ok?..harap u can shra rizqullah's experience with me...tq dear.akma

maszmadi said...

wow!!! ada bakat yang best, suka jugak dengan mende2 cantik2 n fresh2 nieh.. leh join.. hehe

Shiela Latif said...

bestnye mama buat kerja macam nie sambil2 suami tolong sekali...memang bestkan? ibu pon suke luangkan masa ngan ayah

Adam said...

bila la masa aku lak nak kawein ni

Cik tikah said...

wah, mama ada bakat tersmbunyilah :) cantik!

PurpLe LoVeR said...

fuyoh hebatnya Mas..

ada seni kreativiti n wedding planner

all the best ya

 
Real Time Web Analytics