February 16, 2012

Garang ke comel???

Hahahaha....
Rizqullah bikin mama tersenyum dan tergelak je bila tengok koleksi gambar2 dia...
Ni antara yang mama captured keletah dak kecik kesayangan saya ni dari 14th Feb 2012 dan jugak 15th Feb 2012...
Nak tahu kenapa???

Sebab on 14th Feb 2012 tu...Rizqullah bad mood x mo amik gambar langsung bila mama nak amik gambar dia tengah main Ipad...


Dan ini adalah mimik muka dia...

Acanerrrr???GARANG tak dia???
Rizqullah sangat-sangat marah kat mama sbb curi amik gambar dia...
Haiiiiihh...Rizqullah makes mama realizes that his feeling dah develop...
Bayangkan jugak Rizqullah tengah cakap "JANGANLAAAAHHH!!!"...

Dan ini pulak malam tadi bila mood dia sangat-sangat baik...
Siap posing lagi kat mama bila mama amik camera...
Hahahaha...kelakarlah anak mama ni...
Buat mama tergelak dan enjoy je tengok keletah kami walaupun mama hanya spend beberapa jam je dengan kamu...
Apapun...seeing you and sleep beside you everynight pun dah sangat-sangat bahagia mama rasa...tenang je mama tengok wajahmu dan hilang segala penat mama melihat mu sayang...

Acanerrr???
Comel tak saya????

Ahahaha...ini antara keletah anak teruna kesayangan saya suami isteri...buat masa ini hanya dialah pengarang jantung kami berdua...buat masa ini hanya dialah peneman mama tika ayah dilautan sana...


Namun...setiap keletah dia sentiasa menjadi bahan keterujaan mama saban hari...ada je skill baru,perangai baru Rizqullah yang mama lihat setiap hari...


It was so fascinating to watch and see all this my dear son...

And the most important thing is mama tak pernah bosan melihat dan melayan kamu sayangku...

Dah...cukup dulu entry tuk kali ini...

Till my next entry...salam sayang buat semua!!

Have a nice day!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics