February 5, 2012

Layan UpinIpin on Ipad 2...

Huhuhu...Hati mama rasa cam nak kuar sangat jenjalan mana-mana...
Tapi malas melanda mama this lately...
Tapi hari ni jenjalan jugaklah...


Bawak Rizqullah gi Tropicana Mall kat Damansara Utama sana..
Heeee...dah lama x jenjalan...
Saja gi sana...tak ramai orang and parking pun senang je...
Alhamdulillah...nantilah yer mama share gambar yang x berapa banyak mama snap during our jalan2 together2 tu...


Tapi tuk hari ni...terimalah dan layanlah satu picas terpilih dari mama Rizqullah....


Khas buat ayah yang berada di Bintulu sana....


Rizqullah is busy melayan UpinIpin @ Ipad 2...
**Ko hade???**


To Ayah...


TQ so much for the Ipad...
It was really a solver for me...
Hehehe...sekarang mama dah x berebut notebook lagi dah dengan Rizqullah...
And even he wanted to use my notebook..I'll take the Ipad...
Soooo flexibel...tapi x tahan gelak bila Rizqullah tot that the notebook screen also is a touch screen...muahahahaha...(seriously,I just can't stop laughing when he look anger at the notebook screen...)
After that he realized that he has took my notebook and start to grabbing the mouse...
Then the word...."Ooooo"...came out from his mouth...
**soooo adorable kan ayah...rugi you tak der kat sini with us...**


Tapi itulah...Ipad x leh nak blogging coz gambar seme dalam harddisk...
Anyway,TQ so much ayah!!!
Me really LOVE you sooooo much..
***Eheeeeem...Iphone 5 or Iphone SJ will be out soon...
Gonna get two set for me and you nanti...
then we can facetime and updating FB all the time...
Macam popular and glam sangat nak update FB 24 jam kannn...***


Apapun...we really missed you so muchlah ayah...
It's only one month plus je baru kannn you kat laut sana...
It's still long way to go...
Apapun...kami di sini mendoakan semoga you sihat dan selamat di sana hendaknya...
Semoga tugas-mu dilautan sana dipermudahkan dan dilindungi selalu oleh Allah swt...
We will wait for you here my love...


Okaylah...just a little update je...tak menyempat nak update blog...


I tengah sibuk Qada rest sbb last week is a hactic week for me...
So stress with last minute request by PNB...anyway,alhamdulillah...
Now everything is done and hope tomorrow will be fine lah masa testing I tu...


Apapun...will update again tomorrow morning for you ayah!!!
since you are at Bintulu,it's better for me update the blog for on what we have done without you so far...and not forgetting there is Mak Ngah letter for us..
Will read it for you nanti if sempat borak ngan you...
Insyaallah,this time I'll write the letter for you...:-)


Okay..dah cukup dulu..sorrylah kalau anda semua rasa bila baca entry mama Rizqullah ni semacam je..entry kali ni ialah untuk En Suami tersayang yang berada di Bintulu sana...


Till my next entry...salam sayang buat semua!!


Have a nice Maulidur Rasul!!!


Salam Maulidur Rasul buat semua umat Islam!!

2 comments:

YaYaNsMuM said...

hehe...sedikit kepelikkan gak la baca entry u kali ni, hehe...takpe, weols fhm...be strong ya!(^_^)

Mama Rizqullah said...

YayaNsMum,

TQ dear...inilah yang terjadi bila rindu + ngade2 melanda...heeeeeee...

Thank you for the support given...^__^

 
Real Time Web Analytics