February 13, 2012

Monday Bluess....

Alhamdulillah...setakat ini hari mama kelihatan positif...
mudah-mudahan terus tenang dan positif sepanjang hari...
mudah-mudahan segala tugasan mama di pejabat hari ini dipermudahkan...

Mama tak leh nak taip panjang2 hari ni...
Task dalam tangan sangat banyak dan banyak benda yang nak diuruskan hari ini...


Layan dulu satu picas pilihan tuk hari ini...

Semoga ukhwah dan silaturahim ini terjalin hingga ke syurga...
Anak2 kecil tak menilai dan berfikir negatif pun dalam berkawan dan bersahabat...
Tapi bila dewasa...ramai yang mula menjauhkan diri bila dah berada di satu level yang dianggapnya tinggi...walhal,ketika kecil...itulah dia sahabat yang menghulurkan tangan tuk membantu ketika dia jatuh....
 
Dan buat anak mama Rizqullah...semoga dikau membesar menjadi insan yang menghormati orang yang lebih tua dari kamu ya sayang...semoga Rizqullah terus buat mama dan ayah bangga akan pencapaianmu sayangku...

Okay...dah,nanti ada masa sambung lagi...mama nak mengsengSARAkan diri kejap...

Doakan semoga semuanya berjalan lancar ya...

Till my next entry...salam sayang buat semua!!!

Have a nice and beautiful day!!!

**Alhamdulillah...everything goes smoothly setakat ni...seronok gak hati mama hari ni sbb dapat call dari Japan...call dari cik abang sayang...huhuhu...rindu bangets sama dia...kedengaran suara ayah cam penat je bunyinya...ayah plak risaukan mama sbb mama mengadu sakit perut belah kanan...ayah risau mama appendix...sbb mama barely can walk bila sakit tu datang...huhuhu...eloklah,kita risaukan dia kat sana..dia plak risaukan kita kat sini...haiiih,untung badan...**
 

0 comments:

 
Real Time Web Analytics