February 6, 2012

Senyuman seindah suria!!!

Senyuman seindah suria yang membawa makna...
Senyumlah dari hati mu kan membawa bahagia...

Aduuuhh..dah lama mama tak tengok Rizqullah senyum lebaq-lebaq camni sejak ayah naik kapal...tapi semalam he keep smiling coz dapat hadiah,dapat jalan-jalan,dapat gi playground and paling penting dapat berkepits ngan mama 24 jam...
Dan semalam is really mother son bonding day lah katakan...

Itu yang senyuman dia melebar je...
Tak caya???

Cuba tengok gambar ni...
  
This picture were taken yesterday...
Tak sempat ayah nak tengok masa stop by kat Bintulu semalam....huhuhu...sorry ayah...mama sibuk layan korean dramalah malam tadi...heeeeeeeeee...tak sempat nak update gambar kat FB dan jugak kat sini...nanti bila ayah patah balik ke Bintulu will update everything...(Insyaallah...)
Tapi apapun,seronok dapat video call with ayah malam tadi...dan cam biasalah,Rizqullah shy-shy cat lah kaaaannn,tapi pastu HP mama dia yang punya...adeeeehhh...hahaha..anak teruna saya ni pemalu tau orangnya...kalah orang pompuan punya malu...


Apapun...don't worry ya ayah,Rizqullah is fine and sangat bersemangat makan sekarang ni...pantang tengok orang makan apa...mesti dia akan minta jugak sekali(kat teacher pun dia selalu pow food,malunya mama ngan ayah)...dan paling penting ialah,mama tak larat dah nak dokong dia lagi ayah...means limit berat 13kg dah lebih lah tu yerrr...(rasa nak patah pinggang angkat dak kecik tu...)


Okaylah...short one je nih...hiks...ada ke orang yang baca entry mama Rizqullah ni??huhuhu....kalau ada pun mesti anda pembaca setia kaaaaaaaaaannn...
"Haaaa...cought you!!!"


Okaylah dah cukup dulu...
Mama Rizqullah update entry ni pun kat opis...curi masa sikit...sbb kepala dah bebal nak buat coding...orang cuti mama Rizqullah rajin plak nak kerja...hehehe...bukan rajin yaaa..tapi tanggungjawab...so,kenalah selesaikan tanggungjawab dan amanah yang diberi dengan baik...


Dah...till my next entry salam sayang buat semua!!!


Pada pembaca setia blog mama Rizqullah ni...yang tiap2 hari dok singgah sini....TQ sooooo much yerrr...(siap anda tu??nanti mama revealkan...hiksss...)


Have a nice holiday semua!!!

4 comments:

HaninFarshid said...

Happynyaaaaaa rizqullah....mesti mama happy tgk rizqullah senyum2 mcm tu....

Cik tikah said...

handsomelah anak mama!

Mama Rizqullah said...

Hanin,

Akhirnya dapat tengok dia senyum lebar camni..it's been a month jugak jarang tengok dia senyum camni...rindu tengok senyuman dia...

Mama Rizqullah said...

Cik Tikah,

TQ dear...selalu singgah and comment kat blog akak ni...

Terharu sangat nih..:-)

 
Real Time Web Analytics