February 3, 2012

Vrooooom sana...Vroooooom sini!!!

**Eh...dah hari Jumaat ke??syoooknya...minggu depan banyak cuti...
Hmmm...mana mau pergi??**

Alhamdulillah...sesuatu yang mama banggakan tentang Rizqullah ialah...
At 2 years old Rizqullah dah pandai drive motor ni sendiri..
Banding dengan budak sebaya dia yang still ada remote controller handle by the parents...
Tapi Rizqullah syukur mama rasakan...
He can drive and know hows to handle the bike...

Sekarang ni kalau ke shopping mall yang ada Kiddos Ride ni...
Rizqullah yang vrroooommm sana sini..
While ayah and mama watching him having fun...
Seronok dan sejuk perut mama tengok Rizqullah happy main motor...
At first memang dia jual mahal and seme pun tak nak...
(Selamat okay sebenarnya fulus mama ngan ayah...tapi mama yang suka paksa Rizqullah naik...sbbnya mama nak dia berani bukannya seorang lelaki yang penakut...ya,I know...i making my child spoiled...tapi ini jelah yang buat Rizqullah happy...time ni je..pastu dah kena kurung balik selama 6 bulan...he just a little toddler je...)
Tapi walauapapun...sekali dah naik Rizqullah dah x mo turun...


Okaylah...x mo cakap banyak...jom tengok gambar2 lama yang mama baru nak upload...
Rizqullah pun by now dah ada his own bike kat rumah...
Apapun...layan dulu yer gambar2 kenangan teristimewa Rizqullah nih...


Zassssss...eh!!!silaaappp...


Jom Vroooooommmm....

Rizqullah is soooo happy...
**Dear Ayah,dah lama mama tak nampak Rizqullah senyum happy camni...
Rinduuuuuu sangat nak tengok dia happy puas camni...**

Anak teruna kami yang amat kami sayangi...
Dah lama mama tak bawak Rizqullah jalan2 kat shopping mall...
(Sorry sayang...mama malas nak jalan2 sekarang ni...
Kita duduk rumah jelah yer...ayah balik nanti kita QADA' jalan2..)

Walaupun pink...
Tapi Abang tak kesahhhh...
Hahaha...
Pink pun jadilah...janji gerak...

Itu dia...dia x kesah pun apa nak jadi..
Yang penting having fun,fun,fun...
This age adalah usia untuk bergembira...


Okaylah...just a short one je tuk kali ni...nak tengok camne Rizqullah new ride??
Insyaallah akan mama tayangkan nanti kat sini buat tatapan semua...
Mana lah tahu ada jugak parents2 lain yang nak belikan motor or kereta mainan buat anak masing-masing...leh nanti mama sharekan kat mana mama beli...


Dah...cukup dululah yer entry kali ini...sorrylah 1-2 hari ni mama Rizqullah sibuk yang amat...sbbnya menyiapkan request di saat akhir dari PNB tuk program SARA 1 Malaysia tu....macam2 dugaan yang mama hadapi di saat2 ini...tapi syukur kerana semua ini menjadikan lagi mama Rizqullah kuat dan tabah...menjadikan mama Rizqullah insan yang berfikiran jauh dan terbuka...kerana pengalaman merupakan cikgu yang terbaik...susah nak dapat pengalaman camni sebenarnya...


Apapun...terima kasih pada mereka yang mempercayai kebolehan mama Rizqullah ni...TQ gak pada boss mama sbb tadi assign new project tuk mama Rizqullah kemudi nanti...Insyaallah will try my best to accomplished it...


Okay..dah...


**Fullstop**


Till next entry...salam sayang buat semua!!


Have a nice Friday!!

1 comments:

PurpLe LoVeR said...

vrooommmmmmmmmmmmmmmmm sonoknya rizkullah :)

 
Real Time Web Analytics