March 12, 2012

Malaysia Air Festival 2011@Subang SkyPark...(Day 2)

**Entry tertunggak yang amat lama dan sambungan dari entry yang dibawah ini...

Hohohohoho...sampai 2 hari kami datang ke Subang SkyPark ni...
Just to watch by our own eyes camne persembahan acrobatic using plane....

Teruja okay...sbb bukan selalu dapat tengok benda camni...
Setakat motor show ayah kata bersepah ada kat mana2...
Rizqullah pun excited tengok Helikopter and plane...
(Walhal dah selalu pun naik belon@Kapal terbang ni...terbang ke Ganu,terbang ke Singapore...)

Dan kebetulan jugak di hari tu mama dapat jumpa face to face okay..
Kak Mas Moid@Mama kepada Luqman yang comel...
Serius,mama tak tipu memang Luqman comel,putih dan gebu...
Geram okay...Rizqullah plak memang Jawa habis...ikut ayah...heeeeee...

Dan macam biasalah kaaannn...mama Rizqullah memang tak lekang camera dari tangan...
(eheeeemmm..dear ayah,Canon G12 tu pun cam cun je kaaaan???...mama dah malas nak bawak camera besar gabaklah...tertiba nak cari camera kecik je...hiksss...)

Dah mailah layan mata dengan gambar2 pilihan mama Rizqullah yerr...
Idaklah hebat mana pun amik gambar,sekadar untuk kenang-kenangan jer...
Anyway ayah,nanti kalau ada rezeki lebih sikit...kita beli lens yang u nak sangat beli tu yerrr...  

Pak Su Rais and Mak Lang Ezat pun ada jugak...
Lagi happylah Rizqullah kaaann...
Dok berkepit je ngan Pak Su dia..

Ayah dan anak...
Siapa lagi nak dokong budak 15 kg ni???
Dah tentulah ayahkaaann...mama???mau patah pinggang okay..

Sapa nak naik helikopter pun bleh jugak...
15 min for RM 120 kalau x salahlah...

Haaa...sempoi je kan dia isi minyak kapal terbang....
Kalau kita orang Malaysia kena shield memacamlah...
Memanglah keselamatan tu penting...
tapi kalau ilmu cukup di dada...
Insyaallah semua leh dikawal...

Budak yang sangat tekun menanti...dan terus menanti...

Yeaaayy!!akhirnya jumpa jugak tuan punya blog..
One Simple Mother...
Yup!!memang kak mas sangat simple orangnya...
Huhuhu...sorry kak,saya mmg x pandang orang...
kalau kak mas tak tegur saya,mesti kita x berbual kan...
Apapun,happy jumpa akak dan Luqman...
Selalu update cerita through blog and FB je kita ni...

Ada jugak paragliding..
Tapi entah bila dia terjun pun tak tahu...

Okay...actually ada banyak je picas2 yang mama snap...tapi serius,kemalasan memang sangat melanda mama this lately..sangat tak teruja nak update blog cam dulu...hehehe...disamping sibuk seharian di pejabat jugak antara penyumbang sebab mama tak update blog selalu...balik rumah dah sibuk hal lain plak...super duper busy mummy...tapi apapun,i'm very very very happy with my life..


Walaupun sibuk seharian,tapi bila dapat email dari suami tercinta tu buat mama senyum sampai telinga okay...bukan top-up kasih sayang sekali-sekala...hari2 lagi tu...itu belum ditambah lagi dengan kiriman hadiah dari luar negara dan jugak bunga....syukur sangat sebenarnya diri ini dijodohkan dengan lelaki yang sangat2 mengambil berat diri kami di sini...terima kasih ALLAH swt for the greatest love..walaupun jauh di tengah lautan sana and NOT EVEN in perairan MALAYSIA tapi ayah tetap memastikan kami di sini cukup segalanya...TQ Ayah..


**Love you so much dear hubby...**


Okay...dah cukup dulu entry kali ini..dah banyak melalut plak ni,apapun bersyukurlah dengan apa yang kita ada...berangan nak lebih tu boleh,tapi pastikan diri pun berusaha untuk berada di tahap itu..kesenangan dan kekayaan yang diberkati itu tidak datang dengan mudah...


Till my next entry,salam sayang dan salam ukhwah buat semua!!


Have a nice day!!

1 comments:

OneSimpleMother said...

salam mas, uihhhh.. ni entry tertunggak lama ni.. :) rizqullah pun apa la kurangnya mas.. comey lagi bijak. eh, luqman pun ada darah jawa jugak la. hehehe..

 
Real Time Web Analytics