March 19, 2012

Meeting Miss Qistina(daughter of Izanee and Raidalina)

One by one of ayah BIFARZ friend is having new people in the family...
Another add-onn to the kiddos group...
Tapi itulah..gurgurl lagi..haiiihhhh....auntie-auntie seme...
Bila nak bagi Rizqullah geng ni???
**Anyway,congrats to auntie Ninna again for the 2nd child...tgh preggykan...happy for you both...**


Adoiiihhaaaiii...tahun ni mama di kelilingi oleh mereka2 yang preggy...
Ramai tul tahun ni yang preggy...kalau chinese believe,dragon year...
So,sangat sesuai preggy this year...
Mama pun ada plan nak preggy this year,tapi semuanya bergantung dari rezeki kurniaan Allah swt...kalau ada rezeki Rizqullah nak ada adik...insyaallah nanti mama war-warkan...
Tapi buat masa ini...semuanya masih KIV sampai ayah balik nanti...heeeee...


Nak preggy dan bersalin ni kena plan bebaik...
Tak pasal2 plak nanti mama bersalin sorang2 while ayah atas kapal...
Sedih woooorrr....so,haruslah plan sebaik mungkin sbb masa bersalin kalau boleh mama nak ayah ada bersama di sisi...biarlah dia tak lihat camne mama melahirkan zuriat dia...walaupun dia tak lihat camne mama dugaan mengandungkan zuriat dia...tapi cukuplah dia berada disisi dikala di labour room...


Alahai...tengok ni...mama Rizqullah dah kuar topik lagiii...


Dah jom kita layan dulu kemeriahan kami satu geng berkumpul....
Bukan geng kapal je mama join,geng -geng lain pun ada gak mama join...
(You know who you are...^___^)

The cute mizz ninna...

Kasih seorang bapa pada anak sulungnya....
Tanda cinta dan kasih sayang...

Ibu yang relax je leh gelak-gelak lagi pas bersalin...
Sempooooiii je...kalau mama gelak2 camtu dah kena cubit dah ngan MIL...hehehe...

Puan Ninna....congrats dear for the 2nd pregnancies...
Hope everything goes well..

The little girl who makes her mummy and daddy day so meaningfull...
29.11.2011
Akan menjadi tarikh yang bermakna buat Izanee and Raidalina...

Adeeeh...tengok gambar baby Qistina ni...
Buat mama rasa nak tambah anak je...
Tapi mampukah ku menjaganya nanti seorang diri???
Yang teruna sorang ni pun tersekat-sekat nafasku...

Geng2 bas sekolah ayah...
Ada je benda nak digelakkan...

Calon bapa mithali....


Okay....ini antara salah satu memori indah kami sekeluarga...alhamdulillah kami di kelilingi oleh rakan2 yang baik dan jugak rapat...syukur sebenarnya sbb ada rakan2 yang memahami dan yang paling penting senantiasa memberikan sokongan serta bantuan bila kami sekeluarga perlukan...



TQ frens...


Hmmm...di pembukaan mama dah banyak membebelkan...so,penutup ni kita make it short je...


Take care semua and have a nice week yer...


Salam sayang buat semua...


^____^


2 comments:

Cik tikah said...

nak ada anak jugak tpi kena kahwin dulu. hehehe

mira maisara said...

haha. comel nyer beby tuu

 
Real Time Web Analytics