March 26, 2012

Our Family Photoshoot suka-suki...

Fuuuuhh...akhirnya sampai gak ke entry ini...
punyalah banyak yang tertunggak ni...
Aiiiikkkk...apa yang specialnya entry ini??

Specialnya ialah...
Akhirnya ada jugaklah kami berphotoshoot sekeluarga...
Punyalah susah nak bergambar bersama...
Maklumlah mama pun sibuk dengan tugasan...
Jadi masa bersama agak limitedd sebenarnya...
Tapi apa yang penting...
The quality holiday together...


Tak mo cakap  banyaklah dalam entry kali ni...
Nak imbau balik photoshoot suka-suki kami sekeluarga...
Sib baik ada remote control...boleh lah amik moment tengah gelak ketawa bagaikan...
Kalau tak static je menanti shutter snap...


Jom layanlah selected picas yang mama rasa leh tepek kat sini buat tatapan anakanda mama dikemudian hari...tengok betapa nakalnya kamu Rizqullah buat mama dan ayah berasap je selalu...nak marah sayangkan anak..tapi mama sekarang marah je,sebab sayanglah mama marah Rizqullah sebab mama nak Rizqullah jadi insan yang berdisiplin dan beradap...


**Amaran...the pic is not that good sangatlah...nama pun photoshoot suka suki...
NOT using any professional photographer pun...**
**Ehemmm...En AzrulSyam...agak2 dalam bulan 7 ni ada free ke???** 


My little rascal who always make my blood goes upstairs!!!
(Habis jahanam bahasa)

My 2 heroes who always in my mind and heart...
Love you both so much...
Both of you special and delicate so much to me....


Ibu dan anak...
Kalau ada 2 orang ni...mau sorang lagi dah panjat belakang...


Kami sekeluarga...
Huhuhuhu....sangat rindu saat bertigaan begini...
Kadang2 naluri jahat selalu singgah di hati...
Tapi kenalah jugak tepis semua prasangka buruk dan jugak naluri jahat itu...
Be strong please mama Rizqullah...

Ku bertentang mata dengan mu...
Kita lawan siapa leh tahan x kelip mata lama-lama...
Siapa kelip dulu dia kalah!!

Itu dia...tukang sibuk sudah kacau...
Bukan boleh tengok mama & ayah dia romantik sikit...
Mesti nak lalu tetengah jalan gak....

Eh!!!I love you ke???
Me sayang you so much dear...
Thank you so much for being a very good friend and companion to me...
Everyday I fall in LOVE with you again and again...

A spontaneous picas...
Rizqullah main remote while mama posing kat belakang...

The last pic of the entry...
Kami bertigaan...jangan adik2 Rizqullah tanya mana mereka nanti sudahlah...
Jenuh nanti mama nak menjawab,ayah dah tentu selamatlah kaaann...
Atas kapal...huhuhu...


Okay...ini antara hasil photoshoot suka suki menggunakan khidmat remote controller....bagus ada controller ni,leh amik gambar bila2 punat ditekan..hahaha...tengah gelak dari jauh pun leh gak snap pic...


Thank you dear ayah yang sudi mendengar kata isterinya yang suruh beli remote controller...hikssss...


Apapun,sangat berguna okay..lagi2 bila nak amik gambar bertiga camni..kalau tak penat tau kena lari2 pas setting camera with 10 sec...


Dah cukup dulu...next entry mama sambung lagi entry terperap...


Muahahaha...sorrylah yer...pada sesiapa yang nak tahu what's our current status...
Current status is idle sehingga kepulangan ayah nanti...


Till my next entry..salam sayang buat semua!!


Have a nice day!!

4 comments:

KasihDariLaut said...

eii romantiknya.. hehe kite malu la nak amik gambar romantik2 nih.. cemana erk? akekekke

Cik tikah said...

ololo.. keluarga bahagia. sweetnya :)

adarnadzmie said...

happy famili..:)...suka pic romantik tu...hehe...

OneSimpleMother said...

salam mas.. mcm best jer remote control tu. utk kamera apa yg boleh guna remote ni mas?

 
Real Time Web Analytics