March 23, 2012

Smile,smile...^_______^

**Al-kisahnya hari semalam yerrr...(22/03/2012)**


Alhamdulillah...at 4 o'clock in the morning ni mama bangun...
Semangat betul nak run batch....
Huhuhu...ini pun dah terlajak bangun sib baik sempat lagi...

Sesambil run batch ni,Rizqullah pun teman mama sekali...
Dia nak tengok berapa kaching-kaching dalam account mama yerr...
Maklumlah mama kan payday hari ni...
Sibuk je tau budak sorang ni...

Iklan sikit...
This is the reason I work hard...
All this rezeki is for him and my other anak2 future...
Every mom wanted to give the best to their child...
Semoga Allah swt terus permudahkan setiap apa yang ku niatkan untuk masa depan anak2ku semua...

Apapun...syukur alhamdulillah...ada rezeki untuk anak-anak mama dan ayah ni...
Semoga segala perancangan kami berjalan dengan lancarlah hendaknya...
Thank you Allah swt for the rezeki and Thank you Maybank for the Bonus...
Thank you boss also for the great KPI rating for me...
Insyaallah will performed more better than now..
Hikssss....


Semalam seme warga Maybank senyum sampai telingakan....
Hawker kosong tu...sib baiklah ada orang cam mama ni...
Ada jugaklah biz dorang kat hawker tu...
(Alasan je tu....padahal x leh kuar coz kena send file tengahari ke PNB..kalau bleh kuar mmg dah lesap gak tu dok joli duit bonus...)


Alhamdulillah,semalam jugak ayah sampai berita gembira...
Double happiness for mama...
Tapi tak happy sangat pun...coz semalam mama super duper sibuk kat opis...
Macam2 masalah plak timbul...bermula pagi dengan tenang...
Masuk petang je dah timbul macam2 masalah...
Hanya tuhan sahaja yang tahu camne masa tu...
Tapi alhamdulillah,I had coolest boss...
Dia stay sama ngan mama malam tadi to resolve those problem...
Ini pun,ketika mama taip entry ini...I have woke up seawal 5.30 pagi to do run special batch job...dan belum sambung tido lagi,was thinking nak gi opis awal pagi ni...tapi kepala ada weng sikit....jadi kita tido kejaplah yerr...


Pada mereka yang kerja IT,you might know what I've been experience...and for us this is normal kaaaaaann...tengah malam is the best time to fixed everything...hehehehe....


Okaylah..just a bebelan di pagi hari ini...
Currently so happy coz penat lelah di Bank Rimau ni terbayar jugak with a good ka-ching,ka-ching...
Apapun,semua rezeki ini adalah untuk kami sekeluarga...
Semoga rezeki kami sekeluarga terus dimurahkan dan dipermudahkan oleh-Nya...
Ameen...


Till my next entry entah hape2 ni...salam sayang untuk semua...



4 comments:

adarnadzmie said...

alhamdulillah atas rezeki pemberianNya...amin...
happy mama n riqz dlm gambar tu...:)

Lizzie Yasmin said...

Yeke maynank dapat bouns, patut lar smlm pe gi bukan main mesra lagi layan..

Mama Rizqullah said...

adarnadzmie,

Alhamdulillah,rezeki anak2 sebenarnya...

Happy sbb tengah tunggu makanan sampai..hehehe

Mama Rizqullah said...

Lizzie,

A'ah...dapat semalam...pasni setahn lagi baru ada..kenalah jimat cermat untuk raya nanti...:-(

 
Real Time Web Analytics