April 6, 2012

Day 3@KPJ Selangor(09.11.2011)

Sambungan lagi entry pengkisahan Rizqullah dan hospitalnya...
Agak2 berapa harilah mama nak rekodkan kat sini??
Haiiihh!!!haruslah sampai hari dapat discharge...
Mama nak Rizqullah tahu yang dia buat mama dan ayah risau je...

Hari ke-3 kami di sini laagiiiiiiiiiiiii daaaa....masuk hari ke-3 dah kami kat sini...and mama dan ayah sudah kesangapan tahap dewa-dewi dah kat sini...asyik naik turun lift hospital gi lobby then tawaf hospital...then masuk balik...cuma ada sekali tu,ayah bawak Rizqullah kuar gak spital...ayah kata dah bosan sangat-sangat kat dalam hospital...itu yang bawak Rizqullah gi kedai depan spital nih...


Dan ini adalah aktiviti Rizqullah,mama dan ayah di hari ke-3...


Yang mana sepatutnya on the next day which 10.11.2012 ayah sepatutnya sudah fly ke Bintulu untuk belayar kembali tuk ke sekian kalinya...


Pagi2 ayah dah ke opis...nak update and appeal tuk delay naik kapal since Rizqullah was admitted in hospital and mama pun demam panas sama...ayah naik risau coz mama sangat pucat and as usual mama degil...ayah risau the worst thing happened je...


Apapun..macam biasa,antara koleksi picas yang ada...
Dan ini antara aktiviti Rizqullah di hari ke-3..

Rizqullah looking outside...

Relaxing minum susu cara santai...

Main Ipad...

Call ayah tanya camne ayah dapat tak delay naik kapal...

Menari dondang sayang atas katil...

Daaaaaannn...alhamdulillah,ayah dapat delay naik kapal...
Syukur...mama pun leh tarik nafas lega...
Ayah delay 2 weeks naik kapal...means kapal pergi Japan and balik dari Japan...
Baru ayah naik kapal selepas itu...

Lunch meal Rizqullah...
Selalunya mamalah tolong makan kan...
Susah betul nak bagi Rizqullah makan nasi..

Dapat main air...
Walaupun demam...tetap happy main air...
Pastu batuk tak hengat...
Bila ditegah...merajuk pulak..

Antara gambar yang buat mama sayu...
Keakraban anak dan ayah...
Rizqullah suap ayah makan...
Ayah suap Rizqullah makan...
Semoga dah besar nanti pun Rizqullah buat camni jugak yaaa...

Okay...ini antara yang dilakukan sepanjang hari kami di KPJ Selangor...sempat jugaklah kami jalan2 sekitar spital...dan tak lupa jugak pada yang sudi melawat kami di sini..


Terima kasih buat saudara mara dan jugak rakan2 rapat yang menziarah Rizqullah di hospital...terima kasih atas kesudian anda melapangkan masa anda untuk kami...


Really appreciate it so much...terima kasih jugak atas buah tangan yang diberikan untuk si kecik sorang ni...**terharu**
 
Dah...cukup dulu entry kali ni....till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful weekend!!


**Beberapa hari ni mama sangat sibuk di pejabat....balik2 rumah dah penat,layan Rizqullah pun kengkadang jadi malas...haiyoooo!!!camnelah nanti kalau pindah..sekarang ni ada gak dayang2 tolong mama tengok2kan Rizqullah..semoga Allah swt permudahkan segala urusan kami sekeluarga...permudahkan mama mencari pembantu baru nanti...**

1 comments:

myaishahhafiz said...

semoga cepat sembuh yer rizqullah

 
Real Time Web Analytics