April 17, 2012

Day 6@KPJ Selangor...

**Entry tertunggak yang terakhir untuk episode di Hospital...**

Masuk hari ke - 6 sudah kami di sini...hmmmm...agak2 bilalah leh balik kaaaann???
Namun apapun,after dapat drip tu...Rizqullah is recovering fast...
Alhamdulillah...syukur sbb demam dia dah kebah,malam2 tak demam2 lagi dah...
Mama dan ayah pun dah boleh tido lena sikitlah...
Kalau tak Rizqullah asyik cranky...


The last 2 night ayah yang berjaga di spital...
Mama balik rumah sbb back-ache sangat and demam..
Dr pun nasihat mama untuk berehat...


Thank you ayah coz always being there for us...
Really appreciate every moment we had together eventhough it was in the hospital...


Dan ini adalah entry terakhir kami di KPJ Selangor...
Masuk hari ke-7...Rizqullah dah boleh balik...
Alhamdulillah...mama plak masa tu dah kembali bekerja...
Tengahhari minta pelepasan kejap dari bos untuk amik Rizqullah and ayah di Hospital...


Dan ini antara kenangan di hari2 terakhir kami di sini...

Thank you for the good service...
Walaupun adalah yang pro & cons...
Tapi biasalah...human is not perfect...

Nampak sangat Rizqullah dah bosan makan makanan spital...
Hari ke-6..inilah sarapan Rizqullah...
Masa ni mama was at home...basuh baju Rizqullah dan ayah 
while having my little rest for my back-ache... 
Tapi nama pun dah ibukan..harus kerjakan task mana yang patut...

Dah bosan...kita jalan2 keliling spital...
Amik angin petang... 

Eh!!ayah....apa tu??
His favourite question masa tu...
Ini sah mengikut perangai ayah masa kecik2 dulu..
Semua pun nak tahu... 

Random pic by ayah...
Masa ni mama tengah baca sms... 

Bila dah sihat...
Boleh lari2...weeeeee... 

My little boy yang dah sihat!!!
Alhamdulillah...now I can see his smile back... 

Dalam kesibukan menjaga Rizqullah...
Sempat jugak bermanja dengan yang tersayang...
Haiiiihh...tinggal beberapa hari je lagi tuk bersama...
Haruslah digunakan sebaik mungkin... 

Okay...this is a closing entry for the vacation in hospital...
Apapun...i'm blessed sbb en suami ada di sisi ketika menghadapi dugaan ini...
He's always support me and give me strength tuk menghadapi semua ini..


Totally masa tu dah tak pikir sal kerja dah....
Yang ada dalam kepala ialah kesihatan anak sahaja...
Tak kisahlah apa nak jadi dengan kerja pun....
Yang penting my family comes 1st...


Dah...cukup dulu entry untuk kali ini...
Ini adalah entry terakhir kami di KPJ Selangor...


Apapun...Thank you to Dr and Nurse sbb sudi melayan kami yang macam2 ni...
Buat Paed Specialist Rizqullah,Dr Hoe(Dr yang amik measurement dia lepas kuar dari womb)...Thank you to all ur help and free Enfagrow for this little one...


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice day!!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics