April 16, 2012

Nebulizer time...(setelah 4 hari..)

Inilah yang berlaku bila terlalu lama amik Nebulizer...
Biasalah...kalau orang tua pun leh bosan..
Inikan budak2 kaaaannn....


2 hari pertama jelah Rizqullah baik amik nebu by his ownself...
Lepas tu jadi cam kat dalam video ni...
Bersilat mama dan ayah bagi Rizqullah nebulizer nih...


Apapun...one of best experience ever....
Inilah orang kata antara cabaran jadi ibu dan ayah...
Taking care a child is not easy as 1-2-3 or A-B-C...
But it take all your commitment and patience in handling a person...
Kalau rasa boss kat opis tu cerewet...
cuba bayangkan yang dia adalah anak kita...
Insyaallah...kita akan jadi insan yang lebih penyabar...


Okay..just a simple one je tuk hari ni and a note buat my little one's...





Since Rizqullah ialah anak pertama mama dan ayah...this is my note to you...
Namun...kalau anak mama yang lain2 baca this blog,it doesn't mean that mama tak sayang kamu semua...mama sayang anak2 mama...9 bulan mengandungkan kamu semua,membesarkan kamu semua,mendidik kami semua tanpa ayah di sisi mama..


Dah tentulah mama sangat2 kasihkan kamu semua..kamu semualah permata hidup mama...


Tapi ketika entry ini mama taip...kamu semua belum lagi ada dalam hidup mama dan ayah...
Namun,kamu semua merupakan anak2 cinta hati mama dan ayah...


Tiada beza dan jugak tiada tara...


**Ops...sudah talking bout future laks mama...apapun,kita kena fikir jauh sikit demi membina impian yang kita mahukan...**


Till my next entry...salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful day!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics