April 10, 2012

Pun BOLEH...

Semakin hari semakin bijak buat mama gelak...
Tapi yang pasti at this age...
Rizqullah akan try to follow apa saja aksi yang kita buat...


Tak caya....cuba tengok aksi dia ni...




Pakai tripod pun boleh..imagine ada camera atas tu...
Adoihaaaaaiii...


Apapun...mama tahu imaginasi Rizqullah tinggi...
Kalau x masakan leh jadi camni...
Siap suh orang posing tu yang x leh tahan...


Apapun...Thank you for making me smile everyday...
Tak lupa jugak tiap hari buat mama marah jugak...
Ada je benda yang Rizqullah nak bikin mama panas membuak...


Penat balik kerja tak hilang Rizqullah dah demand macam2...
Dugaan working mom...
Apapun semoga mama diberikan kesihatan yang baik demi menjaga kamu semua anak2 ku...


Till my next entry..salam sayang buat semua...


Have a nice and beautiful day!!


**Apapun PUN BOLEH!!!kalau ada imiginasi yang tinggi dan jugak hati yang bulat untuk menjadikan impian jadi kenyataan...**

4 comments:

Marsha~ said...

Hehehe... Bapa borek, anak rintik... Egegegeg

Cik tikah said...

hehehe.. comel je. kot kot dh besar jadi photographer yg berjaya ke ^^

Mama Rizqullah said...

Kak Marsha,

Itulah...mana nak tumpahnya susu kalau x kat lantai...hahaha...

Mama Rizqullah said...

Cik Tikah,

Jadi photographer macam Saiful nang okay gakss...masyukkkkkkk...

 
Real Time Web Analytics