April 22, 2012

Today's activity --> UpinIpin The Musical

Alhamdulillah...ada jugak rezeki nak bawak Rizqullah tengok UpinIpin the Musical hari ini..
Hari tu mama tengok ticket dah sold out untuk yang pukul 3 petang...
Kebanyakkan yang ada hanyalah pukul 8.00 malam...
Mama kalau pergi time malam ni payah sikit...
Lagi pun berdua je dengan Rizqullah is not advisable...
Ayah pun dah tentu tak izinkan mama keluar malam2 kalau hanya Rizqullah dan mama...
Bahaya okay zaman sekarang ni kalau berdua je...


Apapun...looking forward to watch this teater musical with my little one and my sista...
(Amboooiii...mementang kakak belanja tengok teater...semua laju je cakap OK...)


Hope my little one will behave sepanjang teater ni nanti...
First time bringing him into Istana Budaya...


If this one is a success...then leh bawak Rizqullah tengok wayang!!!
Weeeeee....
Apapun,I can feel that Rizqullah will enjoy the show...


To Uncle Adam...sorry sangat2 coz mama Rizqullah dah book without prompting uolls semua...apapun,hope to meet you all at Atuk's house bila2 ada family gathering...


So,pada sesiapa yang ada terjumpa kami...nak tegur2 kami tegurlah yaaa...
I'm please to meet rakan2 blogger yang lain...


Till my next entry...salam sayang dan selamat berhujung minggu buat semua...


**Alhamdulillah,ayah bagitau mama a good news semalam...syukur rezeki kami sekeluarga..patutlah rumah ada banyak semut...apapun,semoga mama dan ayah dikurniakan rezeki yang halal dan berkat untuk kami membesarkan anak2 khalifah Allah swt ini...semoga anak2 kami menjadi insan yang cemerlang dan berjaya...apapun,semua yang mama dan ayah dapat ini adalah untuk kita sekeluarga...semoga impian ayah terlaksana hendaknya yang menginginkan rumah kami sendiri...


Again THANK YOU Allah swt for the rezeki for me and husband..semoga rezeki untuk kami tak putus2 hendaknya...Ameen...**

2 comments:

ummiarissa said...

ada masa juga ye nak bawa anakg tengok upin ipin ni...kalau duk sana dah lama bawa anak2 ..mesti diorang happy kan..Syukur dengan rezeki yang Allah berikan.

RahsiaSocialBookmarking.com said...

seronok tengok upin ipin ni. bangga malaysia ada animasi berkualiti :)

p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

 
Real Time Web Analytics