May 7, 2012

Berkongsi bersama....

Macam biasa...kalau dah namanya jalan2 tu...
Haruslah singgah di mana tuk hilangkan dahaga di tekak...
Since masa ni mama baru je dapat bonus kedebukk...
Boleh lah singgah menikmati ice-cream di Baskin Robbins...


Sekali sekala okaylah makan ice-cream ni..
Kalau selalu mau kopak duit wooooorrr....
**Biasalah,mama kan kedekut...so kenalah berjimat cermat...**
Tapi kami beli satu je...mama bukan suka sangat pun ice-cream BR ni...
Eventhough ada macam2 perisa...tapi rasa x worth it pun beli...
Huhuhu...anyway,this is only pandangan mama...
Terpulang pada anda yang lain yerrr...
Kalau anda suka BR pun no harm...
It's your own money kaaaann....


Dan macam biasalah,bila ayah ada ayahlah yang jadi camera man...
Mama and Rizqullah posing je depan camera...
**Biasanya is random shot by ayah...pasrah jelah kalau pic tu tengah menganga besar..**


Jom tengok how's Rizqullah enjoy his BR with us...

Our BR...
Ayah and mama pilih new flavour plak...
Asyik try yang sama je,sekali-sekala kasi tukar...

Masam2 pun laju ke dak kecik yang baru baik demam ni...
Macam x pernah dapat ice-cream...
**Memang pun,mama dan ayah jarang bagi Rizqullah makan ice-cream...**

Anak beranak enjoying ice-cream together...
Really missed seeing both of you like this together...
Kasih seorang ayah...
Ayah selalu cakap,dia sedih sbb x dapat spend masa dengan Rizqullah selalu...
Setahun hanya dapat 3 bulan je bersama...
**Sigh**

Mama pun tak toleh kiri kanan...
Padahal tengah maintain tu...
Sbb ayah suka amik pic mama tengah x ready...
So,kena slow2 makan ice-cream masa tu...

Wajah kepuasan dapat makan ice-cream sekali-sekala...
Pasni lagi 6 bulan baru kita makan ice-cream lagi yer anak mama...

Okay,ini antara moment jalan2 sambil menghilangkan dahaga di tekak...macam dah lama plak tak makan BR kan Rizqullah...nanti Paradigm Mall siap,tiap2 minggu mama bawah Rizqullah gi situ...dekat sikit ngan umah...x yah pening2 nak pikir jam...hehehe...

Nanti ayah balik pun mama senang sikit nak gi tengok wayang...ekekekeke...Leh tinggalkan Rizqullah kat umah Uci while mama ngan ayah tengok wayang....ahakssss....


Apapun,keseronokan terasa bila semuanya dikongsi bersama sekeluarga...ikatan yang tak mungkin terlerai selamanya...ameeen...

Mama senang tengok Rizqullah dan ayah bersama...walaupun 3 bulan setahun je Rizqullah jumpa ayah...namun air dicincang itu tetap tak akan putus...di ingatan kita berdua sentiasa ada ayah dan begitu jugak ayah di lautan sana....

Dah cukup entry kali ni...Till my next entry....

Salam sayang buat semua...

Have a nice day!!

0 comments:

 
Real Time Web Analytics